Διδάσκουν βολεϊκο πολιτισμό Βλασακίδης – Κρεούζης

Η Ορεστιάδα αποτελεί “Μητρόπολη” του ελληνικού βόλεϊ και όλοι οι εμπλεκόμενοι οφείλουν να το σέβονται. Έτσι οι προπονητές του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας και του Άθλου Ορεστιάδας έστειλαν ένα εξαιρετικό μήνυμα που πρέπει να γίνει οδηγός για το μέλλον.

Ο Δημήτρης Βλασακίδης οδήγησε την Κ21 του ΑΟ Ορεστιάδας στα προημιτελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος και έκανε τον δικό του απολογισμό στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. “Ένα βόλεϊ που πραγματικά χαίρεσαι να είσαι κομμάτι του. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Πρωτάθλημα Εφήβων ΑΝ.ΜΑΚ. & ΘΡΑΚΗΣ.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στους αθλητές μου, που παρά τον περιορισμένο χρόνο που έχουν για προπονήσεις, κατάφεραν να προκριθούν στην προημιτελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Αφού ευχηθώ γρήγορη ανάρρωση στον αθλητή της ομάδας μας Παναγιώτη Ελμαζούδη και δώσω τα εύσημα στον 12χρονο Γιάννη Ματράκα που τον αντικατέστησε, θα ευχηθώ καλή επιτυχία και στις 2 ομάδες για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος”.

Ο προπονητής του Άθλου Ορεστιάδας Ηλίας Κρεούζης έγραψε το εξής σχόλιο από κάτω “Ανθρωποι σαν εσένα είναι η ελπίδα!!! Κοουτσαρα συνέχισε το έργο σου και μην ξαναφύγεις ποτέ μεσα απο τα γηπεδα” Αν μη τι άλλο πρόκειται για ένα εξαιρετικό βήμα για την ομαλοποίηση των σχέσεων των δύο ομάδων, που αποτελεί συνέχεια της συγχαρητήριας ανακοίνωσης του ΑΟ Ορεστιάδας την ημέρα της ανόδου του Άθλου στην Volley League. Η Ορεστιάδα επέστρεψε δυναμικά στο βόλεϊκο χάρτη με τον Άθλο ενω την ίδια στιγμή ο ιστορικός ΑΟ Ορεστιάδας ετοιμάζεται για την επιστροφή στην Α2!

Η Ορεστιάδα για να μείνει στην ελίτ χρειάζεται ενότητα και με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων της πόλης ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να πέσουν τα τείχη που χωρίζουν τα δύο σωματεία με γνώμονα την βολεϊκή πρόοδο της πόλης. Οι προπονητές στέλνουν το καλύτερο μήνυμα.