Ανακοίνωσε τον Αλί Μπαμπά σαν «δώρο Χριστουγέννων» ο Πανσερραϊκός ενώ είναι σε εξέλιξη ο αγώνας Κυπέλλου

Παίκτης του Πανσερραϊκού είναι με κάθε επισημότητα ο Νιγηριανός εξτρέμ που πέρυσι φόρεσε τη φανέλα του ΑΟΞ, Σουνταΐς Αλί Μαπμπά.

Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε τη μεταγραφή ταυτόχρονα με την αναμέτρηση του Κυπέλλου που βρίσκεται σε εξέλιξη κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου και θα έχει διάρκεια 1,5 έτους.

H ανακοίνωση, αναφέρει: «Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Sudais Ali Baba. Ο 22χρονος Nιγηριανός ακραίος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας για 1,5 χρόνο και θα είναι διαθέσιμος από την 1η Ιανουαρίου.

Μίνι βιογραφικό:

Ο Sudais Ali Baba γεννήθηκε στις 25 Αυγούστου 2000 στo Kανό της Νιγηρίας, έχει ύψος 1.85 εκ. και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Σλοβακία με τη φανέλα της Σπάρτακ Τρνάβα, ενώ πέρυσι φόρεσε τη φανέλα της Ξάνθης και είχε 22 συμμετοχές και 4 γκολ στην Super League2 Betsson.

Ο Ali Baba ήρθε το 2018 στην Ελλάδα και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης, αγωνιζόμενος αρχικά στην ομάδα U19, ενώ στη συνέχεια προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα με την οποία πραγματοποίησε 33 συμμετοχές στη Super League.

O Nιγηριανός φορ ενσωματώνεται άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας μας, καθώς βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα».