ΕΠΣ Έβρου: Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής για τους αγώνες του περασμένου Σαββατοκύριακου

Ανακοινώθηκαν από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Έβρου οι ποινές των ποδοσφαιριστών, αξιωματούχων ομάδας και σωματείων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων του Έβρου.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τις αποφάσεις που πήραν:

ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

1) Τερζής Β. – Νίκη Απαλού, 1 κόκκινη, 2 αγωνιστικές
2) Ισμαήλογλου Σ. – Φουρτούνα Αλεξανδρούπολης – 1 κόκκινη, (2 κίτρινες), 1 αγωνιστική
3) Μποζινάς – Διγενής Ακρίτας Σάκκου, 1 κόκκινη, 1 αγωνιστική

ΠΟΙΝΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

1) Ο αγώνας ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ Κ-14 στις 11/12/2022 κατακυρώνεται υπέρ του σωματείου ΑΟ ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ με σκορ 3-0 καθώς το σωματείο ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ δεν προσήλθε στο γήπεδο για ν’ αγωνιστεί την προκαθορισμένη ημέρα και ώρα.
Σύμφωνα με το άρθρο 17 παρ. 3 του ΚΑΠ το εν λόγω τμήμα Κ-14 του σωματείου ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ αποβάλλεται από το Πρωτάθλημα Αναπτυξιακών Ηλικιών Κ-14 αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 καθώς δεν έχει αγωνισθεί σε 3 αγώνες.

2) Ο αγώνας ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ Κ-12 στις 11/12/2022 κατακυρώνεται υπέρ του σωματείου ΑΟ ΚΑΠΠΑΔΟΚΩΝ με σκορ 3-0 καθώς το σωματείο ΑΟ ΤΥΧΕΡΟΥ δεν προσήλθε στο γήπεδο για ν’ αγωνιστεί την προκαθορισμένη ημέρα και ώρα. Ο εν λόγω αγώνας δεν προσμετράται για έκτιση ποινών ποδοσφαιριστή ή αξιωματούχων του σωματείου ΑΟ ΤΥΧΕΡΟΥ.

3) Μη τέλεση αγώνα ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α’ ΟΜΙΛΟΥ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ με υπαιτιότητα του γηπεδούχου σωματείου ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΥΚΟΦΩΤΟΣ στις 10/12/2022 καθώς δεν προσήλθε στο γήπεδο για ν’ αγωνιστεί την προκαθορισμένη ημέρα και ώρα. Ο αγώνας κατακυρώνεται υπέρ του σωματείου ΑΕΝ ΧΙΛΗΣ με σκορ 3-0. Ο εν λόγω αγώνας δεν προσμετράται για έκτιση ποινών ποδοσφαιριστή ή αξιωματούχων του σωματείου ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΥΚΟΦΩΤΟΣ.