Με τον Γιώτη Παναγιώτου η ιστορική αλλαγή ιδιοκτησίας του Παναιτωλικού από τον νέο αγοραστή Μάτσιεκ Καμίνσκι

Ο Παναιτωλικός γυρίζει σελίδα με τον Μάτσιεκ Καμίνσκι να αγοράζει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ.

Ο 64χρονος Πολωνός επιχειρηματίας ήρθε σε συμφωνία με τον Φώτη Κωστούλα για την αγορά της ΠΑΕ. Πρόκειται για επιχειρηματία ο οποίος ασχολείται με το Real Estate κυρίως στις ΗΠΑ, ενώ έχει επεκταθεί και σε άλλες χώρες, ο οποίος μένει μόνιμα στη Μινεσότα.

Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Μινεσότα με πτυχίο στη Βιολογία και τη Φυσική.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Sunday Times” η περιουσία της οικογένειας υπολογίζεται στο 1 δισεκατομμύριο δολάρια και διαθέτει ακίνητα σε πολλές περιοχές του κόσμου μέσα από την Kaminski Asset Management και την Kaminski Poland Fund.

Βρέθηκε μάλιστα στις εξέδρες του γηπέδου του Παναιτωλικού για πρώτη φορά στο φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης, οι Μάτσιεκ και Μίκαελ Καμίνσκι. Μαζί τους ο πολύπειρος Κύπριος ατζέντης και εκπρόσωπος της οικογένειας, Γιώτης Παναγιώτου, ο οποίος μαζί με τον Ανέστη Τσετινέ έτρεξε το πρότζεκτ της ΠΑΕ Ξάνθη την πρώτη σεζόν της έλευσης του Μπιλ Πάπας στην Ελλάδα, και είχε ρόλο «τεχικού διευθυντή» στον ΑΟΞ.

Παραδίπλα στο φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης ήταν και ο άλλοτε αρχηγός της Ξάνθης με θητεία και στον Πανθρακικό Γιάννης Στάθης, ο οποίος πλέον έχει κάνει νέα αρχή στον χώρο του ποδοσφαίρου ως μάνατζερ.