Άναψαν τα αίματα στο Κλειστό Κομοτηνής μετά το δραματικό φινάλε και τη νίκη του ΓΑΣ επί των Βασιλικών Θεσσαλονίκης

Τεράστια νίκη με 62-60 πέτυχε ο ΓΑΣ Κομοτηνή επί των Βασιλικών Θεσσαλονίκης στο κατάμεστο για ακόμα μια φορά Κλειστό, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι γηπεδούχοι δεν πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση και έπαιξαν με τη φωτιά στα τελευταία δευτερόλεπτα, ωστόσο είχαν και την τύχη με το μέρος τους και πανηγύρισαν μια τεράστιας σημασίας νίκη ενόψει της συνέχειας.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης μάλιστα και τα δύο άστοχα τρίποντα των φιλοξενούμενων επικράτησε ένταση ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων και προσωρινά φάνηκε μα χάνεται ο έλεγχος, ωστόσο με την άμεση παρέμβαση των ψυχραιμότερων αλλά και των ανθρώπων της διοίκησης του ΓΑΣ που λειτούργησε «πυροσβεστικά», αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού υπήρχε μεγάλη ένταση σε ένα πολύ νευρικό παιχνίδι, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι υπήρξαν τρεις τεχνικές ποινές από τους διαιτητές και μια αποβολή σε άνθρωπο από των πάγκο των Βασιλικών, που αποχώρησε φανερά εκνευρισμένος εκτός γηπέδου.

Ο ΓΑΣ Κομοτηνή παρ’ όλα αυτά βάζει στο σακούλι του ακόμα μια σπουδαία νίκη κόντρα σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο και πλέον ετοιμάζεται για την αναμέτρηση μέσα στο Ανατόλια, όπου με νίκη θα πανηγυρίσει τον (άτυπο) τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.