Συγκλονιστικός Χιντζίδης: Χάρισε τη νίκη στις καθυστερήσεις στα Χανιά και την αφιέρωσε στον παππού του που έφυγε από τη ζωή!

Τα Χανιά επικράτησαν με 1-0 της Ηλιούπολης χάρη στο γκολ του Γιαμπερέ στο 90+2′ για την 6η αγωνιστική του Νότιου ομίλου της Super League 2.

Το γκολ προήλθε από την ασίστ του Εβρίτη Στράτου Χιντζίδη, με όλους τους συμπαίκτες του να τρέχουν πάνω του και να πανηγυρίζουν έξαλα το νικητήριο τέρμα.

Και αυτό γιατί ο Χιντζίδης ήταν φανερά συγκινημένος, αφιερώνοντας την στιγμή στον παππού του, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή και δεν πρόλαβε να αποχαιρετήσει.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Θρακιώτης ποδοσφαιριστής σε συγκλονιστική ανάρτηση-κατάθεση ψυχής, έγραψε: «Σήμερα_παίζαμε_μαζί_όσα_πήρα_από_σένα_τα είχα_διπλά_Η_δύναμη_σου_η_χάρη_σου_το_όνομα_σου_ήταν_μέσα_μου .. είμασταν_δυο_και_ένιωθα_πολύ_δυνατός_περάσανε_40_μέρες_που_έφυγες_από_κοντά_μας _ Η_ψυχή_σου_όμως_θα_είναι_για_πάντα_εδώ•Συγνωμη_που_δεν_μπόρεσα_να_σε_χαιρετήσω.. ελπίζω σήμερα_να_σε_έκανα_υπερήφανο_Σευχαριστώ_που_ήσουν_δίπλα_μου_σε_όλα ..Ευχομαι_να_γίνω_ένας_άνθρωπος_σαν_εσένα_καλό_παράδεισο_παππού_μου 🙏🏻 1•11•22».