ΕΠΣ Θράκης: Τρίτη σερί νίκη για τους Αγίους με τον Μάκη να «σκοτώνει» την πρώην ομάδα του την Δόξα Προσκυνητών

Σε ένα μέτριο ματς με λίγες φάσεις στο γήπεδο Αγίων Θεόδωρων, ο τοπικός Σπάρτακος επικράτησε με 2-1 της μαχητικής Δόξας Προσκυνητών που γνώρισε ακόμα μια ήττα στα σημεία και με τις 3 συνεχόμενες νίκες του ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας!

Οι γηπεδούχοι του Παναγιώτη Βουνάτσου προηγήθηκαν με τον Ηπειρώτη Γιώργο Μάκη που σκόραρε κόντρα στην πρωην ομάδα του λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους κάνοντας το 1-0. Η Δόξα μπήκε δυνατά και στο 48΄ ισοφάρισε με πλασέ του Θωμά Χατζηπαναγιώτου που σκόραρε σε δευτερο σερί ματς μετά τον αγώνα κυπέλλου με τον Πανθρακικό. Ωστόσο Μάκης από το σημείο του πέναλτι στο 67′, έκανε το 2-1 με το δεύτερο προσωπικό τέρμα φτάνοντας τα τέσσερα στο πρωτάθλημα για τον Σπάρτακο και τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα για την απόφαση του Χαρίτση.

Ο Σπαρτακος με την νέα αυτή του νίκη έφτασε τους 13 βαθμούς και ανέβηκε πέμπτος ισοβαθμώντας με τα Παγούρια και το Θρυλόριο και την επόμενη αγωνιστική αγωνίζεται στην Στρύμη. Η ομάδα του Γιάννη Πουρλιάκα έχοντας αποκτήσει πολλά νέα παιδιά τον περασμένο μήνα ακόμα «ψάχνεται» γνωρίζοντας τρίτη σερί ήττα και έμεινε στην 10η θέση με 6 πόντους και την επόμενη αγωνιστική θα φιλοξενήσει το Κοσμιο.

Διαιτητές οι Χαριτσης, Παπαδόπουλος και Γρηγοριάδης. 

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ (Βουνάτσος): Καργακης, Σωτηρακογλου, Οικονόμου, Γιαννακόπουλος, Αλή (55′ Αρκουδέας), Οικονομόπουλος (65′ Κοσμάς), Χαραλάμπους (46′ Παχουμης), Χουσιαδας, Μάκης, Δημητριάδης (84′ Δεληγκιοζης), Πάνος (65′ Δαλακάκης)

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ (Πουρλιάκας): Κυνηγοπουλος, Γρηγορόπουλος, Χαροκόπος (40′ Ζήσης), Βιτώρος, Παπαδάκης, Μπαγκακης, Γκέκας (65′ Δουβαρτζης), Διγενάκης, Μπόμπολας (78′ Δούκας), Αλτινος, Χατζηπαναγιώτου (78′ Γκαλαμελος)