Super League 2: Αποχώρησε αιφνιδίως από τη Βέροια και βρήκε τον επόμενο σταθμό στην Κρήτη ο Κώστας Ανυφαντάκης

Παρελθόν από τη Βέροια σύμφωνα με το ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών αποτελεί ο περσινός τεχνικός της Ξάνθης, με θητεία και στον Πανθρακικό, Κώστας Ανυφαντάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προπονητής Κώστας Ανυφαντάκης βρίσκεται στην Κρήτη ώστε να υπογράψει στην ομάδα της Επισκοπής Ρεθύμνου που αγωνίζεται στον Νότιο όμιλο της Super League 2. Σε συνάντηση που είχε με τον Στ. Αποστολίδη, του ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα, κάνοντας λόγο για πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει συγγενικό του πρόσωπο και τον αναγκάζει να πηγαινοέρχεται στην Κρήτη, αλλά μιλώντας και για οικονομικά θέματα, αν και ο ίδιος είναι πληρωμένος έως το τέλος της φετινής χρονιάς.

Η Βέροια μάλιστα από την πλευρά της, εξέδωσε κατηγορηματική ανακοίνωση ενάντια της Κρητικής ομάδας, καθώς όπβως αναφέρει: «εν μέσω πρωταθλήματος προσπάθησε να “κλέψει” στέλεχος της ομάδας μας». (σ.σ. τον Κώστα Ανυφαντάκη).

Η ανακοίνωση της Βέροιας: «Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ εκφράζει δριμύ κατηγορώ εναντίον της ΠΑΕ Επισκοπής, που εν μέσω πρωταθλήματος προσπάθησε να “κλέψει” στέλεχος της ομάδας μας.

Δεν είναι ηθικό μια ΠΑΕ να ενοχλεί εργαζόμενους άλλης ΠΑΕ. Αυτό δείχνει ερασιτεχνισμό, όμως γνωρίζοντας ότι η ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗ προέρχεται από ερασιτεχνική κατηγορία, δεν μας κάνει εντύπωση!

Η ομάδα αυτή και οι εκπρόσωποι της, προχώρησαν σε άνανδρες πράξεις εις βάρος της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, κάτι που δεν χαρακτηρίζει την περήφανη κρητική φυλή!

Εκ μέρους της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ Ο αντιπρόεδρος Στέφανος Αποστολίδης».