Μουντιάλ 2022: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τους δυο νοκ άουτ αγώνες της Δευτέρας

Με δυο αγώνες για την φάση των 16 συνεχίζεται η δράση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου του Κατάρ, από τους οποίους θα αναδειχθούν οι αντίπαλοι στον πρώτο χρονικά προημιτελικό της Παρασκευής.

Οπως κάθε πρωι το ThrakiSportS σας παρουσιάζει τις προβλέψεις των συμμετεχόντων στο ThrakiSportS World Cup Predictor, το παιχνίι προβλέψεων που ξεκινήσαμε και σε αυτήν την διοργάνωση:

Ιαπωνία – Κροατία: Ισως το πιο ισορροπημένο παιχνίδι της φάσης των 16. Το 46% βλέπει επικράτηση της Ιαπωνίας, το 37% επικράτηση της Κροατίας και το 17% ποντάρει στην ισοπαλία, ότι δηλαδή η αναμέτρηση θα ειναι η πρώτη που θα οδηγηθεί όχι απλά σε παράταση αλλά και στα πέναλτι. Αυτα σε σχέση με την παγκοσμια κοινότητα του Superbru. Σε σχέση με το ThrakiSportS Predictor ειναι στο 38% αυτοι που ποντάρουν στην ισοπαλία, το 33% βλέπει νίκη της Ιαπωνίας και το 29% επικράτηση της Κροατίας.

Βραζιλία – Νότια Κορέα: Το 96% προβλέπει επικράτηση της Βραζιλίας στην παγκοσμια κοινότητα του Superbru. Απο το υπολοιπο 4% οι αποψεις διιστανται με το 2% να ποντάρει στην ισοπαλία και το άλλο 2% στην νίκη – έκπληξη της Νότιας Κορέας. Σε σχέση με το ThrakiSportS Predictor ολοι οι συμμετέχοντες βλέπουν νίκη της Σελεσάο με δυο εξαιρέσεις μέρι στιγμής: έναν παίκτη που βλέπει νίκη της Κορέας και έναν που βλέπει ισοπαλια. Πιο δημοφιλές σκορ το 2-0, ακολουθεί το 3-0.