Μουντιάλ 2022: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τα δυο νοκ άουτ ματς της Κυριακής

Με δυο αγωνες συνεχίζεται η φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ την Κυριακή, από τα οποία θα αναδειχθεί ο δεύτερος προημιτελικός της διοργάνωσης (ήδη γνωρίζουμε το ζευγάρι Ολλανδία – Αργεντινή).

Οπως καθε πρωι το ThrakiSportS σας παρουσιάζει τις προβλέψεις των Θρακιωτών, όπως καταγράφονται στο ThrakiSportS World Cup Predictor.

Γαλλία – Πολωνία: Μεγάλο φαβορί η κάτοχος του τίτλου. Ολοι οι παίκτες του ThrakiSportS Predictor πλην τριών βλέπουν επικράτηση της Γαλλίας, είτε στην κανονική διάρκεια του αγωνα είτε στην παράταση. Μόλις δύο βλέπουν ισοπαλία και αρα πέναλτι ενώ ένας εκτιμά ότι θα γίνει η έκπληξη και θα νικήσει η Πολωνία. Το πιο δημοφιλές σκορ είναι το 2-0 και ακολουθεί το 2-1. Στην παγκοσμια κοινότητα του Superbru η νίκη της Γαλλίας ποντάρεται από το 95% των συμμετεχόντων, ένα 3% βλέπει ισοπαλία και ένα 2% διπλό της Πολωνίας.

Αγγλία – Σενεγάλη: Επίσης ένας αγωνας με μεγάλο φαβορί, την Αγγλία. Στην παγκομια κοινότητα του Superbru το 86% βλέπει νίκη της Αγγλίας, ένα 6% πονταρει στην ισοπαλία και στο 8% παίζεται το διπλό – έκπληξη της Σενεγάλης. Διαφορετικά είναι ωστόσο τα ποσοστά μεταξυ των παικτών του ThrakiSportS Predictor. Ενα δυναμικό 35% βλέπει ισοπαλία. Μάλιστα, οκτώ συνολικά παίκτες ποντάρουν στο σκορ 1-1, που είναι το πιο δημοφιλές. Σε σχέση με τη νίκη της Αγγλίας που βλέπει το 64% έχουμε πιο δημοφιλές σκορ το 2-0, ενώ υπάρχει ένας όλος κι όλος παίκτης που ποντάρει υπέρ της Σενεγάλης.