Γ’ Εθνική: Πήγε να κάνει «Χαλάστρα» στο σερί του πρωτοπόρου Καμπανιακού αλλά γνώρισε τρίτη ήττα ο Ορφέας Ξάνθης

Δύσκολα στον πρωτοπόρο Καμπανιακό έβαλε ο Ορφέας Ξάνθης που επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις, ωστόσο ηττήθηκε με 2-0 στην Χαλάστρα και γνωρισε την τρίτη σερί ήττα του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο γηπεδούχοι των πολλών παικτών που πέρασαν από την Θράκη από ΑΟΞ και Πανθρακικό, όπως οι Γιακουμής, και τα αδέρφια Νίκος και Παύλος Καθάριος (απουσιαζε ο Μπουτζικος), μπηκαν πολύ δυνατά με το Γιουργουση να κρατα το μηδεν σε μονοκόμματο σουτ του Ιγνατίδη στο 5′ και σε σουτ του αφύλακτου Μανιου, με το 1-0 να γίνεται στο 9′ με έξυπνη ψιλικρεμαστή μακρινη κεφαλιά στο υψος της γραμμης της μεγάλης περιοχής του πρώτου τους σκόρερ Ηλία Ιγνατίδη που έκανε το 1-0 φτάνοντας τα πέντε τέρματα στο πρωτάθλημα. Η ομάδα της Ξάνθης απείλησε στην συνέχεια με ένα σουτ του νεαρού Ιωαννιδη στο 18′ που πέρασε αουτ από τα δοκάρια του Γιακουμή, ενώ άουτ πέρασε και η κεφαλιά του Κουκουρίγκου στο 30′. Ο Καμπανιακός ωστόσο είχε και αυτός νέες ευκαιρίες με τον Ιγνατιδη στο 35′ και τον Καθάριο στο 37′. Προς το τέλος του ημιχρόνου ο Ορφέας διαμαρτυρήθηκε για κόκκινη στον Βοσκόπουλο ως τελευταίου παίκτη για κράτημα στον Πασχαλάκη σε ξαφνική αντεπίθεση των Ξανθιωτών αλλά η διαιτητής Μυλοπουλου και η επόπτης δεν είδαν την παράβαση ξεσηκώνοντας τον Μπάμπη Χατζημεστη από τον πάγκο.

Στο δεύτερο ημιχρονο παρά ότι ο Καμπανιακός ειχε τον έλεγχο ο Γιουργούσης δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, πλην μια φασης πλαι με τον Ιγνατιδη και μιας κεφαλιας που περασε πάνω από το δοκάρι. με τον Ορφέα να έχει δυο καλές προσπάθειες με σουτ του Τορομανίδη στο 59′ και του Ιωαννίδη στο 66′. Το τελικό 2-0 πέτυχε στο 92′ ο Σαρβανίδης με καταπληκτικό φαλτσαριστό σουτ αποό το ύψος της μεγάλης περιοχής μετά από λαθη της άμυνας εκτός περιοχής.

Τρίτη σερί ήττα για τον Ορφέα Ξάνθης που έμεινε στους 6 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική φιλοξενεί τον Αγροτικό Αστερα. Πρωτοπόρος παραμένει ο Καμπανιακός με 4 σερί νίκες φτάνοντας τους 13 βαθμούς και πλέον ακολουθεί πρόγραμμα φωτιά για την ομάδα του Ηλία Σαπάνη αρχίζοντας την επόμενη Κυριακή στην Δράμα με τον Πανδραμαικό.

Παράπονα από την τριάδα από την Καβάλα των Μυλοπούλου, Δεδονάκη και Ζαχαριά έχει ο Ορφέας.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Σαπάνης): Γιακουμής, Ν. Καθάριος (86′ Ντόγος), Γιαννόπουλος, Βοσκοπούλος, Μαγκούτης (64′ Παπακωνσταντίνου), Ξανθόπουλος (75′ Ρακαβίνας), Σαρβανίδης, Ιγνατίδης, Προσκυνητόπουλος, Π. Καθάριος, Μανιός

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Χατζημεστής): Γιουργούσης, Χακή Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Παπαστεφάνου, Παπαδόπουλος, Μαυρόπουλος, Ιωαννίδης, Κουκουρίγκος, Μελισσόπουλος (68′ Αλαγκιοζίδης), Τορομανίδης, Πασχαλάκης