Διαπρέπει και στο εξωτερικό η θρακιώτικη πετοσφαίριση – Συνύπαρξη σε αγώνες στην Κύπρο για Δεληγιαννίδη και Σταματόπουλο

Την τύχη να βρεθούν ξανά μέσα στο γήπεδο είχαν ο πρώην προπονητής της ΑΕ Κομοτηνής και νυν του Λέοντα Λιβαδιών Κύπρου Κωνσταντίνος Δεληγιαννίδης και ο διαιτητής Μιχαήλ Σταματόπουλος από την Ορεστιάδα.

Οι δυο τους βρέθηκαν το Σάββατο σε γήπεδο της Λευκωσίας, στους αγώνες Παμπαίδων και Παίδων μεταξύ των ομάδων Ομόνοια Λευκωσίας και Λέοντα Λιβαδιών για τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα πετόσφαιρας της Κύπρου.

Ο Κομοτηναίος προπονητής γνώρισε την ήττα στο πρώτο παιχνίδι και τη νίκη στο δεύτερο, αλλά το ενδιαφέρον είναι ότι αμφότερα τα παιχνίδια διαιτήτευσε ο Ορεστιαδίτης διαιτητής.

Ετσι οι δυο τους βρέθηκαν στα γήπεδα όχι απλά εκτός Θράκης αλλά και εκτός Ελλάδος, δείχνοντας ότι το θρακιώτικο βόλεϊ διαπρέπει παντού. Δεν παρέλειψαν μάλιστα να βγάλουν μία selfie με την ευκαιρία αυτής της συνύπαρξης, με τους δύο να ανταλλάσσουν ευχές για υγεία, πολλές νίκες στον Κώστα και καλές διαιτησίες στον Μιχάλη.