Γ’ Εθνική: Δεν άντεξε και αποχώρησε μετά τον Κετσιεμενίδη και ο Ανδρέας Μκρτσιάν! Παρελθόν ο Ντόσης και ακολουθεί ο Τζελίδης

Σύντομη αποδείχτηκε η τρίτη θητεία του Ανδρέα Μκρτσιάν στην Δόξα Δράμας με τον Εβρίτη στόπερ να ζητά να μείνει ελεύθερος για προσωπικούς λόγους όπως έκαναν και κάποιοι συμπαίκτες του στους Δραμινούς μετά την αποχώρηση και του κόουτς Κετσιεμενίδη από την ομάδα.

Ο 34χρονος στόπερ που ήταν βασικός σε όλα τα παιχνίδια της Δόξας έμεινε ελεύθερος όπως και ο Κατερινιώτης μπακ Γιάννης Ντόσης, ενω σύμφωνα με πληροφορίες από την Δράμα και ο Λάζαρος Τζελίδης ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα, χαρίζοντας και οι τρεις μέρος των δεδουλεμένων τους ώστε να πάρουν την ελευθέρα τους. Μάλιστα οι Μκρτσιαν και Ντοσης αποχώρησαν από την ομάδα.

Η ανακοίνωση της Δόξας για τους Μκρτσιαν και Ντόση:

-Επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους ο ποδοσφαιριστής μας Ανδρέας Μκρτσιάν ζήτησε να μείνει ελεύθερος και το αίτημα του έγινε δεκτό.

-Ανάλογο αίτημα για προσωπικούς λόγους έθεσε ο ποδοσφαιριστής μας Γιάννης Ντόσης το οποίο εξετάστηκε κατά το χθεσινό συμβούλιο του συλλόγου μας και έγινε δεκτό και αυτό».