Α2 Γυναικών: Η Νίκη μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι της Αλεξανδρούπολης απέναντι στον Φοίνικα

Στο ντέρμπι της Αλεξανδρούπολης για την 6η αγωνιστική στον Βόρειο όμιλο της Α2 γυναικών ανάμεσα στη Νίκη και τον συντοπίτη Φοίνικα ανέδειξε νικήτρια την ομάδα του Σάκη Μουστακίδη.

Η Νίκη μετά από δύο συνεχόμενες ήττες επέστρεψε στα επιτυχή αποτελέσματα μετά το 3-0 επί του Φοίνικα που γνώρισε την πρώτη του ήττα μετά από πέντε συνεχόμενες νίκες.

Το πρώτο σετ το κέρδισε πολύ γρήγορα και σχετικά εύκολα με 25-13. Έπειτα στο δεύτερο σετ είχαμε περισσότερο ενδιαφέρον καθώς υπήρχαν πολλές ανατροπές στο σκορ, καθώς μια ήταν μπροστά ο Φοίνικας μια η Νίκη και μετά από μεγάλη μάχη το κέρδισαν οι τυπικά γηπεδούχες με 26-24 κάνοντας το 2-0 στα σετ.

Τα κορίτσια του Σάκη Μουστακίδη εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη του Φοίνικα και κέρδισαν το τρίτο σετ με 25-19 πανηγυρίζοντας την τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα και υποχρέωσε τον Φοίνικα στην πρώτη του ήττα.

Τα σετ: 25-13, 26-24, 25-19

Νίκη Αλεξανδρούπολης (Σάκης Μουστακίδης): Καραμιχάλη, Καράμπαλη, Κεσεσίδου, Μπαρή, Πασπαλά (λ), Προφάντη, Χατζηνικολάου, Τσακιργιάννη, Καράτζαλη.

Φοίνικας Αλεξανδρούπολης (Δημήτρης Τσουλακανάκης): Αρχιμανδρίτη, Διαμάντη, Ζάικου, Κοντογιάννογλου (λ), Μάρκουλη, Μολλά, Οικονομίδου, Ανδρεάδη, Βούλγαρη, Μήτσικα, Παπαβασιλείου.