Μουντιάλ 2022: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τους τέσσερις αγώνες της Πέμπτης

Με τέσσερα ακόμα παιχνίδια ολοκληρώνονται την Πέμπτη ο πέμπτος και ο έκτος όμιλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου στο Κατάρ και μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την διαμορφωση του ταμπλο των νοκ αουτ.

Οπως καθε πρωι, το ThrakiSportS παρουσιάζει τις προβλέψεις των συμμετεχοντων στο ThrakiSportS World Cup Predictor. Αναλυτικά:

Ωρα 17:00 Καναδάς – Μαρόκο: Μεγάλο φαβορί το Μαρόκο. Το 70% της παγκόσμιας κοινότητας του Superbru προβλέπει επικράτηση των Αφρικανων έναντι 20% που ποντάρει στην ισοπαλία και 11% στη νίκη των Βορειοαμερικανών. Σε σχέση με τους συμμετέχοντες στο ThrakiSportS Predictor φαβορί παραμενει το Μαροκο αλλά νίκη του Καναδά βλέπει το 20% και ισοπαλία το 15%, επομενως το ποσοστό περιορίζεται στο 65%. Πιο δημοφιλή σκορ τα 1-2, 0-2 και 0-1.

Ωρα 17:00 Κροατία – Βέλγιο: Το απόλυτο ντέρμπι. Στην παγκόσμια κοινότητα του Superbru το 38% βλέπει νίκη των Κροατών, το 31% ισοπαλία και επίσης 31% επικράτηση του Βελγίου. Στο ThrakiSportS World Cup Predictor ειμαστε στο 35% που ποντάρει στη νίκη της Κροατίας, 45% στην ισοπαλία με πιο δημοφιλές σκορ το 1-1 και 20% στο διπλό του Βελγίου.

Ωρα 21:00 Κοστα Ρικα – Γερμανια: Απολυτο φαβορί η Γερμανια. Μόλις ένας παίκτης στο ThtakiSportS Predictor δεν εκτιμά ότι θα κερδίσει, αλλά βλέπει νίκη της Κόστα Ρίκα. Στην παγκόσμια κοινότητα το 93% βλέπει διπλό της Γερμανίας, 4% βλέπει ισοπαλία και 3% νικη της Κοστα Ρικα. Πιο δημοφιλές σκορ το 0-2 και ακολουθούν τα 0-3, 1-2, 0-3.

Ωρα 21:00 Ιαπωνία – Ισπανία: Γκραν φαβορί η Ισπανία σύμφωνα με τους συμμετέχοντες στo Superbru. Στην παγκοσμια κοινότητα το 91% βλέπει διπλό έναντι 6% που ποντάρει στην ισοπαλία και 3% στον ασσο των Ιαπωνων. Στο ThrakiSportS Predictor αντιθετα δεν υπάρχει ουτε ενας που να βλεπει νίκη των Ασιατών και μολις δυο παικτες πονταρουν στην ισοπαλία. Οι υπολοιποι βλέπουν νίκη των Ισπάνών με πιο δημοφιλή σκορ τα 0-2, 1-2 και 0-3.