Τραυματίστηκε σοβαρά ο Πέτρος Χατζόπουλος του Αίαντα Κομοτηνής μετά από πτώση με πατίνι

Πολύ άτυχος στάθηκε ο ταλαντούχος παίκτης του Αίαντα Κομοτηνής Πέτρος Χατζόπουλος, καθώς χτύπησε στο πρόσωπο μετά από πτώση με πατίνι έξω από το Κλειστό Γυμναστήριο του 2ου Λυκείου Κομοτηνής.

Την ίδια ώρα αγωνιζόταν ο πατέρας του Νίκος Χατζόπουλος στο Φιλανθρωπικό πρωτάθλημα της KomoBasket League με την ομάδα της 50+, με το παιχνίδι να διακόπτεται ώστε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος αθλητής θα επιστρέψει μετά από τρεις μήνες στην αγωνιστική δράση, καθώς χρειάστηκε να κάνει ράμματα στη γλώσσα, ενώ έχει χτυπήματα στο πρόσωπο και την κάτω γνάθο.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο σύλλογος του Αίαντα Κομοτηνής εκφράζοντας τα περαστικά στον αθλητή του: «Το Δ.Σ. του ΑΙΑΝΤΑ Κομοτηνής, οι προπονητές και οι αθλητές του Συλλόγου, εύχονται στον αθλητή μας Πέτρο Χατζόπουλο, γρήγορη ανάρρωση και τον περιμένουμε πάλι μαζί μας!!».«Το Δ.Σ. του ΑΙΑΝΤΑ Κομοτηνής, οι προπονητές και οι αθλητές του Συλλόγου, εύχονται στον αθλητή μας Πέτρο Χατζόπουλο, γρήγορη ανάρρωση και τον περιμένουμε πάλι μαζί μας!!».