Μουντιάλ 2022: Ο θρίαμβος της Αυστραλίας επί Δανίας και η νίκη της Τυνησίας επί της Γαλλίας «σόκαραν» άπαντες στο ThrakiSportS Predictor

Η Αυστραλία έγραψε την πιο χρυσή σελίδα στην ποδοσφαιρική της ιστορία, μέχρι την επόμενη, καθώς κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τους «16» του Μουντιάλ. Οι «σοκερούς» ή «καγκουρώ» επικράτησαν της Δανίας 1-0 με γκολ του Λέκι στο 60ο λεπτό και έφτασαν τους 6 βαθμούς στον τέταρτο όμιλο. 

Οι Αυστραλοί έπαιξαν με πάθος και συγκέντρωση κόντρα στη Δανία, αμύνθηκαν μαζικά στα τελευταία λεπτά και πέτυχαν μία μεγάλη έκπληξη, τουλάχιστον σε σχέση με όσα περίμεναν όλοι όταν έγινε η κλήρωση των ομίλων.  Η Αυστραλία ισοβάθμισε με τη Γαλλία στην κορυφή όμως οι τρικολόρ πήραν την πρώτη θέση χάρη στη διαφορά τερμάτων. 

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Γαλλία νόμιζε ότι πήρε τον βαθμό απέναντι στην Τυνησία καθώς έχανε μέχρι το όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων και ισοφάρισε με γκολ του Γκριεζμάν. Όμως μετά από έλεγχο της φάσης, το γκολ ακυρώθηκε και η Τυνησία πήρε τη νίκη με 1-0 με γκολ που είχε πετύχει ο Χαζρί στο 58′. 

Ετσι η τελική βαθμολογία του τέταρτου ομίλου εχει ως εξής:
1. Γαλλία 6 (6-3)
2. Αυστραλία 6 (3-4)
3. Τυνησία 4 (1-1)
4. Δανία 1 (1-3)

Σε ό,τι αφορά το ThrakiSportS Predictor επρόκειτο για δυο αποτελεσματα που έριοξαν στον… κουβα τον περισσότερο κοσμο. Το 2-1 της Αυστραλίας έπιασε μόνον η πρωτοπόρος MeDagkwseOSouares ενώ τη νίκη της Τυνησίας προέβλεψε μολις ενα άτομο, αλλα οχι με ακριβές σκορ.