Μουντιάλ 2022: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τους τέσσερις αγώνες της Τετάρτης

Με τέσσερα παιχνίδια ολοκληρώνεται την Τετάρτη η πρώτη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου για άλλους δυο ομίλους, τον τρίτο και τον τέταρτο.

Οπως καθε πρωι το ThrakiSportS παρουσιάζει τις προβλέψεις των Θρακιωτών όπως καταγράφονται απο τος προβλεψεις των συμμετεχόντων στο ThrakiSportS Predictor.

Ωρα 17:00 Αυστραλια – Δανία: Δυο στους τρεις συμμετέχοντες στην παγκοσμια κοινοτητα του Superbru βλέπει νίκη της Δανίας (66%). Το 20% βλέπει ισοπαλία και μόλις το 16% νίκη της Αυστραλίας. Σε σχέση με τους συμμετέχοντες στο ThrakiSportS Predictor, μόλις δύο βλέπουν νίκη των καγκουρώ και άλλοι τέσσερις ισοπαλία. Δημοφιλέστερο σκορ το 0-2 και ακολουθεί το 1-2.

Ωρα 17:00 Τυνησία – Γαλλία: Γκραν φαβορί οι κάτοχοι του τροπαίου. Το 97% των συμμετεχόντων στην παγκοσμια κοινότητα του Superbru βλέπει νίκη της Γαλλίας. Μόλις το 2% ποντάρει στην ισοπαλία, κάτω απο το 1% στην ήττα. Σε σχέση με τους συμμετέχοντες στο ThrakiSportS Predictor, μόλις ένας ποντάρει σε νίκη των Αφρικανών και επτά βλέπουν ισοπαλία. Η συντριπτική πλειοψηφία όμως εκτιμά οτι θα κερδίσει η Γαλλία, με δημοφιλέστερα σκορ τα 0-3 και 0-2.

Ωρα 21:00 Πολωνία – Αργεντινή: Φαβορί η Αλμπισελέστε. Στην παγκοσμια κοινότητα του Superbru το 81% ποντάρει στη νίκη της Αργεντινής, το 14% βλέπει ισοπαλία και μόλις το 5% νίκη για την ομαδα του Λεβαντόβσκι. Στο ThrakiSportS Predictor ουδείς βλέπει επικράτηση της Πολωνίας και τρεις βλέπουν ισοπαλία, όλοι με σκορ 1-1. Ανω του 90% το ποσοστο όσων ποντάρουν στη νίκη της Αργεντινής. Τα 0-2, 1-2 και 1-3 τα πιο δημοφιλή σκορ.

Ωρα 21:00 Σαουδική Αραβία – Μεξικο: Το πιο αμφίρροπο ματς απο τα τέσσερα σημερινα, σύμφωνα με τον κατακερματισμό στις προβλέψεις. Το 53% βλέπει νίκη του Μεξικού, το 26% ισοπαλία και το 21% επικράτηση της Σαουδικής Αραβίας. Στο ThrakiSportS Predictor πάντως ειναι πιο συντριπτικα τα ποσοστά υπέρ του Μεξικού. Μόλις ένας παικτης βλέπει νίκη της Σαουδικής Αραβίας και έξι ποντάρουν στην ισοπαλία.