Γ’ Εθνική: Πρώτη ήττα με διασυρμό του Πανθρακικού από τον Πανδραμαϊκό στην εμβόλιμη αγωνιστική

Την βαριά ήττα με 4-1 γνώρισε ο Πανθρακικός στη Δράμα επί του Πανδραμαϊκού στο πλαίσιο της εμβόλιμης 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο Πανθρακικός αιφνιδιάστηκε πλήρως στην αναμέτρηση και έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο 2ο λεπτό, όταν ο Γιαννόπουλος εκτέλεσε το Κόρνερ και ο Κουκόλης με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Κοτσάκη για το 1-0.

Το κακό δεν έμεινε εκεί, καθώς μόλις στο 7ο λεπτό η ομάδα της Κομοτηνής δέχτηκε και 2ο γκολ πριν καν καλά καλά ξεκινήσει το παιχνίδι, με τον Γιαννόπουλο να βγάζει την δεύτερη ασίστ του και τον Παυλίδη με ωραίο πλασέ να σημειώνει το 2-0 μέσα σε πανηγυρισμούς.

Ο Πανθρακικός μετά το διπλό σοκ προσπάθησε να ισοροπήσει το παιχνίδι και κατάφερε να χάσει την πρώτη πραγματικά σημαντική στιγμή στο παιχνίδι στο 39ο λεπτό, όταν ο Σαπνάρας έπιασε την κεφαλιά μετά το κόρνερ του Αρετά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, με το 2-0 να μένει μέχρι την ανάπαυλα.

Στο 57ο λεπτό ο Κοτσάκης γλίτωσε τον Πανθρακικό από το τρίτο γκολ όταν με σπουδαία επέμβαση στο πλασέ του Παυλίδη, ωστόσο κατάφερε να ξαναδώσει ενδιαφέρον στο παιχνίδι μειώνοντας στο 68ο λεπτό το σκορ, με το πλασέ του Σαπνάρα μετά τη σέντρα σουτ του Αρετά για το 2-1.

Ωστόσο η χαρά για τους παίκτες του Νίκου Μπαχαρίδη κράτησε μόλις 4 λεπτά, αφού στο 72o λεπτό ο Μπερούκας ανατράπηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή και ο διαιτητής έδειξε χωρίς δισταγμό στην άσπρη βούλα. Ο Αχαλινόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε για το 3-1.

Στο 84′ η νίκη του Πανδραμαϊκού πήρε διαστάσεις θριάμβου, όταν ο Μπαμπαλής έδωσε την ασίστ στον Παυλίδη και ο τελευταίος με εύστοχο πλασέ σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το 4-1.

Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι και ακόμα χειρότερα για τον Πανθρακικό, αλλά ο Μπερούκας στο 90+1′ αστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος σημαδεύοντας το δοκάρι, με την ομάδα της Κομοτηνής να γλιτώνει το 5ο γκολ και το 4-1 να μένει μέχρι το φινάλε.

Ο Πανθρακικός έμεινε στους 9 βαθμούς μαζί με τον Πανδραμαϊκό (που έχει κάνει το ρεπό του), έναν πόντο κάτω από τον πρωτοπόρο Καμπανιακό που έχει 10, ενώ την ερχόμενη Κυριακή 4 Δεκεμβρίου θα αντιμετωπίσουν τον Πωσειδώνα Μηχανιώνας εκτός έδτας.

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ (Πέτρος Στοϊλας): Σοϊλεμέζογλου, Μεντής, Ιγνατίου (46’ Τάσιος), Βασίλιεβτς, Μαχαίρας (65’ Μπερούκας), Μπάμπουρας (79’ Μπαμπαλής), Αχαλινόπουλος, Αναστασιάδης, Γιαννόπουλος (90’ Καπουσούζης), Κουκόλης, Παυλίδης (90’ Μητρούσης).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Νίκος Μπαχαρίδης): Κοτσάκης, Καλογρανάς (51’ Αντωνιάδης), Αρετάς, Σιδηρόπουλος, Σαπναράς, Χακάν, Γιαννατσικίδης, Σμαλής (67’ Φουρλατάρας), Βάσκος, Ντίνας (74’ Παχούμης), Τανζού.