Γ’ Εθνική: Ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Πανδραμαϊκό και Πανθρακικό, σπουδαία ματς σε Αλεξανδρούπολη και Ξάνθη, εκτός όλοι οι Θεσσαλονικείς (15:00, LIVE ThrakiSportS)

Με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις συνεχίζεται με την 4η εμβόλιμη αγωνιστική ο 1ος ομιλος της Γ’ Εθνικής με την 3η αγωνιστικήστην οποία έχουμε σημαντικά παιχνίδια σε Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, Καβάλα και Δράμα με όλες τις ομάδες της Θεσσαλονίκης να αγωνίζονται εκτός έδρας.

Στο παιχνίδι της ημέρας στην Δράμα ανάμεσα σε δυο από τις κορυφαίες ομάδες του ομίλου και στις δυο μοναδικές ομάδες που έχουν το απόλυτο νικών ο Πανδραμαικός με 2/2 υποδέχεται τον Πανθρακικό που έχει 3/3 σε ένα τέστ για τους Κομοτηναίους όσο αφορά τους στόχους τους. Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη εαν καταφέρει να πάρει θετικό αποτέλεσμα και στην Δράμα έστω και χωρίς τον Ντενίζ Μπαικαρά. Οι δυο ομάδες έχουν να αναμετρηθούν σε επίσημα ματς από την σεζόν 2003-04 στην Δ’ Εθνική όταν ο Πανδραμαικός πήρε το πρωτάθλημα και μια χρονιά πριν το ξεπέταγμα του Πανθρακικού με συνεχέις ανόδους μέχρι την Α’ Εθνική.

Στην Αλεξανδρούπολη οι ουραγοί χωρίς βαθμό και γκολ Εβρίτες υποδέχονται τον Αγροτικό Αστέρα με στόχο το πρώτο τους τρίποντο στο πρωτάθλημα κόντρα σε μια ανέτοιμη ομάδα που στήθηκε σε μια εβδομάδα αλλά κουβαλά μια βαριά φανέλα και τον τίτλο του περσινού πρωταθλητή. Ο Νίκος Ουσταμπασίδης θα έχει κάποιες επιστροφές όπως του Ευθυμιάδη, Μαλτέζου και ίσως του Μπαρμπαγιάννη με την προιστορία να είναι με τους Εβρίτες σε 2 αγωνες πέρυσι, έχοντας μια ισοπαλία στον Εύοσμο και μια νίκη στην Αλεξανδρούπολη που ήταν η μοναδική του Αστερα στο πρωτάθλημα.

Τέλος στο γήπεδο του ΑΟΞ, ο Ορφέας Ξάνθης (6 βαθμούς) μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα από τον Πανθρακικό, φιλοξενεί τον δυνατό Θερμαικό (5 βαθμούς) από τον οποίο πέρυσι σε 2 αναμετρήσεις γνώρισε ισάριθμες ήττες. Η ομάδα της Ξάνθης που συμπληρώνει φέτος την 7η συνεχόμενη στην κατηγορία και είναι η δεύτερη πίσω από την Χρυσούπολη που βρίσκεται για 8η σεζόν , δεν έχει απουσίες και θέλει κόντρα στην ομάδα του Σάκη Παπάζογλου και Τίτο Στοίνοβιτς ένα θετικό αποτέλεσμα για να ξανανέβει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Στα υπόλοιπα 4 παιχνίδια, Απόλλων Παραλιμνίου – Δόξα Δράμας, Βύρων Καβάλας – Καμπανιακός, Νέστος Χρυσούπολης – ΑΟ Καβάλα και Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου – Ποσειδώνας Νέας Μηχανιώνας οι αναμετρήσεις αναμένονται αμφίρροπες. Ρεπό έχει ο Άρης Αβάτου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής (15:00, LIVE THRAKISPORTS)
Απόλλων Παραλιμνίου – Δόξα Δράμας
Αλεξανδρούπολη FC – Αγροτικός Αστέρας
Βύρων Καβάλας – Καμπανιακός
Νέστος Χρυσούπολης – ΑΟ Καβάλα
Ορφέας Ξάνθης – Θερμαϊκός Θέρμης
Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου – Ποσειδώνας Νέας Μηχανιώνας
Πανδραμαϊκός – Πανθρακικός
ΡΕΠΟ: Άρης Αβάτου