Γ’ Εθνική: «’Επεσε» από τον… Φάρο και «έσωσε» τον πόντο η Αλεξανδρούπολη με δυο γκολ στις καθυστερήσεις κόντρα στον «αυτοκαταστροφικό» Αγροτικό Αστέρα!

«’Εσπασαν» καρδιές στο Φωτης Κοσμάς όπου η Αλεξανδρούπολη με δυο γκολ στις καθυστερήσεις ισοφάρισε τον Αγροτικό Αστέρα σε 2-2 και πήρε ένα πολύτιμό βαθμό ψυχολογίας ενόψει της δύσκολης συνέχειας που αναμένεται γιοα τοπρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για τους Εβρίτες.

Ο αγώνας άργησε να ξεκινήσει αφού δεν εμφανίστηκε ο γιατρός της αναμέτρησης και επιστρατεύτηκε γιατρός από την κερκίδα της αναμέτρησης με την έναρξη να καθυστερεί κοντα στο εικοσάλεπτο. Ο Αγροτικός Αστερας προηγήθηκε με 0-1 στο 10′ με γκολ του Πέρισιτς με τους Εβρίτες να ψάχνουν το παρθενικό τους γκολ στο πρωτάθλημα.

Στο β’ μερος οι Θεσσαλονικείς έκαναν το 0-2 και πάλι με τον Πέριτς στο 58′ αλλά καπου εκεί νόμισαν πως ο αγώνας τελείωσε. Η Αλεξανδρούπολη πίεσε και παρά τον τραυματισμό του Τρανόπουλου αντέδρασε και πέτυχε ένα μικρό θαύμα στις καθυστερήσεις σκοράροντας επιτέλους για το πρωτάθλημα και όχι μια μόνο φορά αλλα δυο. Στο 92′ ο Κώστας Πατσιώρας μείωσε σε 1-2 μετά από λαθη της άμυνας του Αγροτικού με τον Παπάζογλου να ισοφαρίζει σε 2-2 και να γλιτώνει τους Εβρίτες από μια ακόμη ήττα κρατώντας και την αήττητη παράδοση κόντρα στην ομάδα του Ευόσμου.

Πλέον η Αλεξανδρούπολη με ένα βαθμό βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις και υποδέχεται σε ένα πολύ δύσκολο ματς την Κυριακή τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Ο Αγροτικός Αστερας αν και νέα ομάδα που φτιάχτηκε σε μια εβδομάδα και με ελάχιστα φιλικά έφτασε τους 5 βαθμούς και υποδέχεται στον Εύοσμο τον Βυρωνα Καβάλας.

Ο διαιτητές Τσοπουλίδης, Σπάρταλης και Φεράτογλου από την ΕΠΣ Ξάνθης ελέχονται για μια φαση στο πρωτο μέρος με τους γηπεδούχους να ζητάνε πέναλτι.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (Ουσταμπασίδης): Κεσουδάκης, Ράλλης, Αμπραχαμιάν, Μπαρμπαγιάννης, Τσιεγγελίδης, Κ. Πατσιώρας, Χοψονίδης, Αγγ. Πατσιώρας, Γκαϊδατζής, Χριστοφορίδης, Καρακασίδης.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Δανδίκας): Φαρμάκης, Φετεινίδης, Κοτανίδης, Αιχμαλωτίδης, Νιαζιφογλου, Θεοδωρίδης, Δ. Κουκουλέκης, Πέριτς, Ζηση, Ζουλούμης, Κωτσούλας.