Μουντιάλ 2022: Χορταστικό 3-3 ανάμεσα σε Καμερούν και Σερβία, ουδείς προέβλεψε το ακριβές σκορ στο ThrakiSportS Predictor

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση Καμερούν-Σερβία, για την 2η αγωνιστική του 7ου ομίλου, στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Στο πιο «χορταστικό» ματς μέχρι στιγμής του Μουντιάλ 2022, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3, ένα αποτέλεσμα που δεν εξυπηρετεί καμία.

Πλέον, με συγκομιδή μόλις ενός βαθμού, οι Σέρβοι θα πρέπει να νικήσουν την Ελβετία στην τελευταία αγωνιστική για να ελπίζουν, ενώ οι Αφρικανοί, που έχουν επίσης έναν βαθμό, πιθανότατα θα μείνουν εκτός συνέχειας, δεδομένου ότι οι υποχρεώσεις τους στον όμιλο ολοκληρώνονται με αντίπαλο την Βραζιλία. 

Οι Σέρβοι ανέτρεψαν το προβάδισμα των Αφρικανών με δύο γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και πίστεψαν ότι κλείδωσαν τη νίκη με γκολ του Μίτροβιτς στο ξεκίνημα του δεύτερου αλλά οι Καμερουνέζοι μείωσαν με τον Αμπουμπακάρ (64′) και ισοφάρισαν με τον Τσούπο Μοτίνγκ (66′).

Η αναμέτρηση διεξήχθη στο εντυπωσιακό και χωρητικότητας 44.325 θεατών, «Al Janoub Stadium» της πόλης Αλ Ουάκρα, ενώ η 2η αγωνιστική του ομίλου, ολοκληρώνεται το απόγευμα (28/11, 18:00) με τον αγώνα Βραζιλία-Ελβετία.

Ο Ριγκομπέρ Σονγκ απέκλεισε από την αποστολή λόγω πειθαρχικού παραπτώματος τον Ονάνα, την θέση του οποίου ανάμεσα στα δοκάρια, πήρε ο Ντεβίς Επασί, ο οποίος έχει αγωνισθεί σε Λεβαδειακό, ΟΦΗ και Λαμία. Ο Καμερουνέζος προπονητής επέλεξε και πάλι στην άμυνα τον Νικολά Ενκουλού του Αρη και στην μεσαία γραμμή τον άσο του Ολυμπιακού, Πιέρ Κούντε Μαλόνγκ, στο ντεμπούτο του στο Μουντιάλ του Κατάρ. Από την πλευρά του, ο Ντράγκαν Στοϊκοβιτς προτίμησε το 3-4-1-2, με τον Αντριγια Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ στην δεξιά πτέρυγα της μεσαίας γραμμής και τον Τάντιτς σε ελεύθερο ρόλο, πίσω από τους Μίτροβιτς και Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς στην επίθεση.

Ουτε ενας παικτης στο ThrakiSportS Predictor δεν βρηκε το ακριβες σκορ 3-3 αλλά κοντά έπεσε ο Γιάννης Αποστολίδης που είχε ποντάρει στο 2-2 και έτσι είναι πλέον πλησιάζει επικίνδυνα τον πρωτοπόρο Tsan13 στη βαθμολογία.