Κρατάει χαμηλά τη μπάλα ο Μπαχαρίδης: «Στόχος είναι η παραμονή, ο Ορφέας είναι οκτώ χρόνια στην κατηγορία ενώ εμείς είμασταν εξαφανισμένοι»

Δηλώσεις στο ThrakiSportS παραχώρησε ο τεχνικός του Πανθρακικού Νίκος Μπαχαρίδης μετά την αναμέτρηση του Πανθρακικού με τον Ορφέα Ξάνθης και τη νίκη με 3-0.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για την αναμέτρηση: «Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών μου. Είμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο μας με περισσότερες ευκαιρίες. Κινδυνέψαμε μόνο σε δύο φάσεις μετά το 2-0. Αντιμετωπίσαμε έναν αντίπαλο που είναι 8 χρόνια στην κατηγορία, ενώ εμείς οκτώ χρόνια είμασταν… εξαφανισμένοι».

Για την εντυπωσιακή αρχή και τους φιλάθλους: «Έχουμε κάνει πολύ καλό ξεκίνημα με 3 νίκες και αρκετά τέρματα. Παρά τις αλλαγές δεν αλλάζει ο τρόπος παιχνιδιού. Οι φίλαθλοι και σήμερα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και τους ευχαριστούμε. Τους θέλουμε συνέχεια μαζί μας ενόψει του δύσκολου πρωταθλήματος που ακολουθεί. Επαναλαμβάνω ότι στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία και να εδραιωθούμε σε αυτή».

Για τις απουσίες: «Ο Αρετάς και ο Μπαϊκαρά είχαν κάποιες μικροενοχλήσεις και έμειναν στον πάγκο ώστε να είναι έτοιμοι στις επόμενες αγωνιστικές. Είμαι ευχαριστημένος όπως και με την εξέλιξη των νέων παικτών και ευχόμαστε όλοι οι παίκτες που είναι από τον νόμο μας να είναι υγιείς και να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται».