Μουντιάλ 2022: Αναστήθηκε η Κόστα Ρίκα, νίκησε την Ιαπωνία, το βρήκε μόνον ο… «Πανθρακικάρας» στο ThrakiSportS Predictor

Λίγες ημέρες μετά την συντριβή από την Ισπανία με 7-0 στην πρεμιέρα του Μουντιάλ, η Κόστα Ρίκα έδειξε ότι έχει «σφυγμό». Κόντρα στην Ιαπωνία που προερχόταν από τον θρίαμβο απέναντι στην Γερμανία, η ομάδα από την κεντρική Αμερική επικράτησε με 1-0 με γκολ του Κέϊσερ Φούλερ στο 81ο λεπτό και διατηρεί ακέραιες ελπίδες πρόκρισης στους «16» της διοργάνωσης.

Οσοι βρέθηκαν στο γήπεδο, αλλά και όσοι είδαν το ματς από την τηλεόραση, παρακολούθησαν το πιό… βαρετό ημίχρονο του εφετινού Μουντιάλ. Στο δεύτερο 45λεπτο οι Ασιάτες μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν την νίκη, που θα τους έφερεν «αγκαλιά» με την πρόκριση. Πίεσαν ψηλά και διαρκώς, με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν αρκετές καλές στιγμές, χωρίς όμως να καταφέρουν να σκοράρουν. Και αντίθετα με την ροή και την εικόνα του ματς, αυτοί που το κατάφεραν, ήταν οι Κοσταρικανοί, με τον Κέϊσερ Φούλερ στο 81ο λεπτό.

Η 2η αγωνιστική του ομίλου, θα ολοκληρωθεί απόψε (27/11, 21:00) με το ντέρμπι Ισπανία-Γερμανία. Πάντως η νίκη της Κόστα Ρικα έριξε στον κουβά την συντριπτική πλειοψηφία των παικτών στο ThrakiSportS Predictor. Μονον ένας παικτης με το ψευδώνυμο «PANTRAKIKARA» βρηκε το ακριβές σκορ και πρόσθεσε τρεις ποντους στην βαθμολογική του συγκομιδή, μόλις ένας ακόμα προβλεψε νίκη της Κόστα Ρικα και όλοι οι άλλοι περιμένουν πλέον τα επόμενα ματς.