Μουντιάλ 2022: Νίκη ελπίδας για την Αυστραλία κόντρα στην Τυνησία, στην κορυφή του ThrakiSportS Predictor o MeDagkwseOSouares

Βάσιμες ελπίδες πρόκρισης στους «16» του Μουντιάλ 2022, απέκτησε η Αυστραλία, καθώς για την 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου, επικράτησε με 1-0 της Τυνησίας, χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Ντιούκ στο 23ο λεπτό. 

Πλέον, τα «καγκουρό», έχουν τρεις βαθμούς, ενώ οι Τυνήσιοι με έναν βαθμό έχουν ελάχιστες πιθανότητες να περάσουν στη νοκ-άουτ φάση. Η 2η αγωνιστική του ομίλου, ολοκληρώνεται το απόγευμα (26/11, 18:00) με τον αγώνα Γαλλία-Δανία.

Μετά από ένα «αναγνωριστικό», με την Αυστραλία να διατηρεί την κατοχή της μπάλας, τα «καγκουρό» άνοιξαν το σκορ. Στο 23ο λεπτό, ο Γκούντγουϊν σέντραρε από τα αριστερά, η μπάλα κόντραρε στον Μπρον και πήρε ιδανική τροχιά για το κεφάλι του Ντιούκ, ο οποίος με εξαιρετική γυριστή κεφαλιά, έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Στην συνέχεια, ο ρυθμός του αγώνα «έπεσε», με τους Τυνήσιους να χάνουν δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν. Το ίδιο και στο δεύτερο μέρος. Οι Αφρικανοί προσπάθησαν να φθάσουν στην ισοφάριση, όμως οι Αυστραλοί, κατάφεραν να ελέγξουν τον ρυθμό του ματς και να μην απειληθούν ιδιαίτερα.

Στο 73ο λεπτό, έκανε το ντεμπούτο του στο Μουντιάλ του Κατάρ, ο δεξιός οπισθοφύλακας του Ατρομήτου, Ουαντί Κεχρίντα. Ετσι, ο αγώνας ολοκληρώθηκε με την νίκη των Αυστραλών, που τους… βάζει για τα καλά, στο «παιχνίδι» της πρόκρισης.

Το 1-0 της Αυστραλιας προεβλεψαν δυο όλοι κι όλοι παίκτες στο ThrakiSportS World Vup Predictor. Ενας απο αυτούς με το ψευδώνυμο MeDagkwseOSouares χαρη σε αυτό το τρίποντο σκαρφάλωσε στην κορυφη της βαθμολογίας. Ο έτερος ονόματι Zaf ανέβηκε στην 14η θέση.