Γ’ Εθνική: Ντέρμπι κορυφής σε Κομοτηνή ανάμεσα σε Πανθρακικό και Ξάνθη, θέλουν τους πρώτους βαθμούς σε δύσκολες αποστολές το Άβατο και η Αλεξανδρούπολη (15:00, LIVE ThrakiSportS)

Με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις συνεχίζεται για πρώτη φορά Σάββατο 26/11 ο 1ος ομιλος της Γ’ Εθνικής με την 3η αγωνιστικήστην οποία έχουμε σημαντικά παιχνίδια σε Κομοτηνή, Ξάνθη, Δράμα και Θεσσαλονίκη.

Στο παιχνίδι της ημέρας ανάμεσα στις δυο μοναδικές ομάδες που έχουν δυο στα δυο νίκες θα γίνει στην Κομοτηνή όπου ο Πανθρακικός μπροστά σε αρκετούς φίλους του φιλοξενεί τον Ορφέα Ξάνθης ή Ξάνθη όπως θα μετανομαστεί με τις δυο ομάδες να θέλουν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα. Οι δυο ομάδες έχουν να αγωνιστούν σε επίσημη αναμέτρηση πάρα πολλά χρόνια με τον Πανθρακικό προ δυο μηνών να επικρατέι σε φιλικό στην Ξάνθη.

Στο γήπεδο της Φελώνης στην Ξάνθη ο ελλιπής και πάλι Άρης Αβάτου πραγματοποιεί πορεία αντίθετη της περσινής που ξεκίνησε με 4/4 και θέλει να κάνει σεφτέ στους βαθμούς αφού υποδέχεται την Δόξα Δράμας (4 βαθμοί) του πρώην προπονητη του Κυριάκου Κετσιεμενίδη. Οι δυο ομάδες πέρυσι στις μοναδικές τους αναμετρήσεις στην Γ’ Εθνική ήρθαν ισόπαλες 1-1 στην Ξάνθη με το Άβατο να επικρατεί 0-1 στην Δραμα με γκολ του Καρατλίδη.

Τέλος στην Χαλάστρα η Αλεξανδρούπολη έχει ίσως την δυσκολότερη αποστολή αφού θα φιλοξενηθεί από τον νεωφώτιστο αλλά ενισχυμένο και φιλόδοξο για την άνοδο Καμπανιακό (4 βαθμοί) του Ηλία Σαπάνη. Οι δυο ομάδες δεν αναμετρήθηκαν ξανά στην Γ’ Εθνική, ωστόσο κάποιοι ποδοσφαιριστές της Αλεξανδρούπολης στα μπαράζ ανόδου ως παίκτες του Ιπποκράτη αγωνίστηκαν στην Χαλάστρα.

Στα υπόλοιπα 4 παιχνίδια, έχουμε ξεκάθαρα φαβορί στις αναμέτρήσεις Θερμαϊκός Θέρμης – Βύρωνας Καβάλας, Πανδραμαϊκός – Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου, Αγροτικός Αστέρας – Απόλλων Παραλιμνίου και Ποσειδώνας Νέας Μηχανιώνας – Νέστος Χρυσούπολης.

Θυμίζουμε την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε εμβόλιμες αναμετρήσεις την Τεταρτη (4η αγωνιστική) και την επόμενη Κυριακή (5η αγωνιστική).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής (15:00, LIVE THRAKISPORTS)
Θερμαϊκός Θέρμης – Βύρωνας Καβάλας
Πανδραμαϊκός – Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου
Αγροτικός Αστέρας – Απόλλων Παραλιμνίου
Άρης Αβάτου – Δόξα Δράμας
Καμπανιακός – Αλεξανδρούπολη FC
Ποσειδώνας Νέας Μηχανιώνας – Νέστος Χρυσούπολης
Πανθρακικός – Ορφέας Ξάνθης
ΡΕΠΟ: ΑΟ Καβάλα