Μουντιάλ 2022: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τους τέσσερις αγωνες της Πέμπτης

Με τους αγωνες του έβδομου και του όγδοου ομιλου ολοκληρώνεται η πρεμιέρα στο Μουντιαλ του Κατάρ και μετά την ολοκληρωση τους θα εχουμε πλεον μια πρωτη εικονα απο ολες τις ομάδες που συμμετέχουν.

Ξεχωριζει αναμφισβητητα η πρεμιερα της Βραζιλιας με την Σερβια, που ειναι το τελευταιο χρονικα παιχνιδι. Οπως καθε μερα, το ThrakiSportS παρουσιαζει τις προβλεψεις των Θρακιωτών με βαση τις συμμετοχές στο ThrakiSportS World Cup Predictor.

Ωρα 12:00 Ελβετία – Καμερούν: Το 62% βλέπει νίκη της ευρωπαϊκής ομάδας με πιο δημοφιλές σκορ το 2-1. Ακολουθει ως αποτελεσμα η ισοπαλια από το 24% και μόλις το 4% βλέπει διπλό των Αφρικανών. Πιο μοιρασμένα τα πράγματα στην παγκοσμια κοινότητα του Supebru, με το 49% να βλέπει άσσο, το 33% ισοπαλία και το 18% διπλό.

Ωρα 15:00 Ουρουγουάη – Νότια Κορέα: Γκραν φαβορί η Ουρουγουάη. Το 79% βλέπει επικράτησή της. Ενα 15% βλεπει νίκη της Νότιας Κορέας και ένα 6% ισοπαλία, παντα απο τους συμμετέχοντες στο ThrakiSportS Predictor. Σε σχεση με την παγκόσμια κοινότητα, το 77% βλεπει επικράτηση της Ουρουγουαης έναντι 6% υπέρ της Νοτιας Κορέας, το 17% ποντάρει στην ισοπαλία.

Ωρα 18:00 Πορτογαλία – Γκάνα: Απόλυτο φαβορί η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Το 92% των παικτών ποντάρει στη νίκη της, με πιο δημοφιλές σκορ το 2-0 και ακολουθουν τα 3-1 και 2-1. Μόλις το 8% βλέπει ισοπαλία και κανείς νίκη των Αφρικανών. Στην παγκόμσια κοινότητα του Superbru το 88% παιζει άσσο, το 9% ισοπαλια και 3% ποντάρει στο διπλό της Γκάνας.

Ωρα 21:00 Βραζιλία – Σερβία: Γκραν φαβορι και εδω η Βραζιλια. Το 93% των παικτών στο ThrakiSportS World Cup Predictor πιστευουν οιτ θα χορέψει σάμπα η ομάδα του Νειμάρ με πιο συνηθες σκορ στις προβλέψεις το 2-1 και το 3-1. Μόλις δυο παικτες προβλεπουν κατι διαφορετιο, αμφοτεροι ισοπαλια. Στην παγκοσμια κοινοτητα του Superbru αντιστοιχα ποστοστα. Το 97% βλεπει άσσο, μόλις 2% ισοπαλια και 1% διπλό.