Μουντιάλ 2022: Μηδέν σε όλα Ουρουγουάη και Νότια Κορέα, μικρές αλλαγές στο ThrakiSportS Predictor αφού μόλις δύο είχαν παίζει ισοπαλία

Στο χειρότερο ίσως ποιοτικά παιχνίδι του Παγκοσμίου Κυπέλλου ως τώρα, Ουρουγουάη και Νότια Κορέα έμειναν φυσιολογικά στο 0-0 στο “Education City Stadium” του Αλ Ραγιάν, στην πρεμιέρα του 8ου ομίλου.

Η «τσελέστε», χωρίς να είναι καλύτερη, είχε δύο δοκάρια με τον Γκοντίν (43΄) και τον Βαλβέρδε (89΄), ενώ οι Ασιάτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 34΄ με τον Ούι-τζο Χουάνγκ.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο απέφυγε να χρησιμοποιήσει από την αρχή και τους δύο βετεράνους επιθετικούς του, αφήνοντας στον πάγκο τον Εντινσον Καβάνι και χρησιμοποιώντας τον Ντάργουιν Νούνιες ως παρτενέρ του Λουίς Σουάρες.

Στην αντίπερα όχθη, ο… μασκοφόρος Σον Χέουνγκ-μιν βρέθηκε κανονικά στην ενδεκάδα του Πάουλο Μπέντο, μαζί με τους δύο Χουάνγκ (Ιν-μπέομ και Ούι-τζο) του Ολυμπιακού.

Σε ό,τι αφορά το ThrakiSportS World Cup Predictor αξιζει να σημειωθει οτι μολις δυο παικτες ειχαν ποντάρει στην ισοπαλια αλλα κανεις τους στο 0-0, αλλά στο 1-1 που σημαίνει 1,5 ποντο για τον καθεναν τους. πολοι οι υπολοιποι έμειναν αμετάβλητοι χωρίς να παρουν βαθμο, αφου στην πλειοψηφια τους πιστευαν στη νίκη της Ουρουγουαης. Η νέα βαθμολογία: