Μουντιάλ 2022: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τους τέσσερις αγώνες της Τετάρτης

Με τέσσερα παιχνίδια για τον 5ο και 6ο Ομιλο συνεχίζεται το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου στο Κατάρ. Η δράση όπως και χθες ξεκινά από τις 12:00 το μεσημέρι και ολοκληρώνεται πριν τα μεσάνυχτα με ένα ματς ανα τρεις ωρες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα αλλά και οι προβλέψεις των θρακιωτών, όπως προκύπτουν από την συμμετοχή τους στο ThrakiSportS World Cup Predictor:

Ωρα 12:00 Μαρόκο – Κροατία: Μεγάλο φαβορί για τους συμμετέχοντες στο παιχνίδι του ThrakiSportS η φιναλιστ του προηγουμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ενα 15% βλέπει νίκη των Αφρικανων, ενα 20% ισοπαλια και το συντριπτικό 65% επικράτηση των Βαλκάνιων. Τα ποσοστά είναι πιο συντιπτικά στην παγκοσμια κοινότητα με το 81% να βλέπει νίκη των Κροατών, το 14% ισοπαλια και το 5% νίκη των Μαροκινων.

Ωρα 15:00 Γερμανια – Ιαπωνία: Τεράστιο φαβορί τα Πάντσερ. Μονο ενας παικτης βλέπει νίκη της Ιαπωνίας και κανένας ισοπαλία. Ολοι οι υπόλοιπου βλέπουν επικράτηση της Γερμανίας. Πιο συνηθες σκορ το 2-1 και ακολουθει το 2-0 και το 3-1, πάντα υπέρ της Νασιοναλμανσαφτ. Στην παγκοσμια κοινοτητα το 94% πόντάρει στον άσσο της Γερμανιας, ενα 4% στην ισοπαλια και ενα 2% στο διπλό της Ιαπωνιας.

Ωρα 18:00 Ισπανία – Κόστα Ρίκα: Και σε αυτό το ματς υπάρχει γκραν φαβορι και αυτο ειναι η Ισπανία. Από όλους τους συμμετέχοντες στο ThrakiSportS Predictor, μόνον δύο βλέπουν διαφορετικό αποτέλεσμα: ενας ισοπαλια και ενας νίκη της Κοστα Ρίκα. Ολοι οι υπολοιποι ποντάρουν στην Ισπανια με συνηθες σκορ το 2-0 και ακολουθουν τα 3-0, 2-1 και 1-0. Στην παγκοσμια κοινοτητα του Superbru το 94% βλεπει ασσο, ενα 5% εκτιμα οτι το ματς θα ληξει ισοπαλι και μολις 1% πονταρει σε νικη της Κοστα Ρικα.

Ωρα 21:00 Βέλγιο – Καναδάς: Μεγάλο φαβορί το Βέλγιο. Το 88% των συμμετεχόντων στο παιχνίδι προβλέψεων του ThrakiSportS ποντάρει στη νίκη του και το εναπομείναν 12% στην ισοπαλια, κανεις υπερ του Καναδα. Στην παγκομια κοινοτητα τα αντιστοιχα ποσοστα ειναι 92% υπερ του ασσου, 6% υπέρ της ισοπαλια και 2% υπερ του διπλού. Πιο συνηθες σκορ το 2-0 και ακολουθουν τα 3-0 και 2-1.