Μουντιάλ 2022: Με ήρωα τον Κουρτουά το Βέλγιο πήρε τη νίκη με τον Καναδά, τρίποντο για «Πανθρακικάρα» στο ThrakiSportS Predictor 

Με ήρωα τον Τιμπό Κουρτουά, το Βέλγιο μπήκε με το δεξί στο Μουντιάλ, αν και με βάση την εικόνα του αγώνα ο εξαιρετικός Καναδάς θα μπορούσε να είχε πάρει ακόμη και τη νίκη αλλά ηττήθηκε με 1-0. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Καναδάς είχε 21 τελικές προσπάθειες στο ματς (3 στην εστία) και το Βέλγιο 9 με μόλις 2 εντός εστίας. 

Ο Καναδάς ήταν φανταστικός στο πρώτο μέρος όμως βρήκε απέναντί του έναν εντυπωσιακό Κουρτουά που έσωσε τουλάχιστον τέσσερις φορές το Βέλγιο από το γκολ, αποκρούοντας και πέναλτι στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν νίκησε τον Ντέιβις. 

Οι Καναδοί που προετοιμάζονται για το Mουντιάλ του 2026 που θα το διοργανώσουν με ΗΠΑ και Μεξικό, μπήκαν από την αρχή δυνατά και έκλεισαν στα καρέ του το Βέλγιο, χωρίς όμως να καταφέρουν να σκοράρουν. Και χάρη στην ποιότητά του, το Βέλγιο στην μία καθαρή φάση που δημιούργησε σκόραρε με τον Μπατσουαγί στο 44o λεπτό. 

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε η εικόνα του ματς, με τον Καναδά να πιέζει αλλά να μην μπορεί να βρει την καλή τελική προσπάθεια και όποτε την βρήκε, ο Κουρτουά ήταν εκεί για να κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Ετσι το Βελγιο πηρε κεφαλι στον 6ο Ομιλο με 3 ποντους εναντι ενος των Κροατίας και Μαρόκου και κανενός του Καναδά.

To 1-0 του Βελγίου επί του Καναδά προέβλεψε ορθά ως σκορ μόνο ενας παίκτης του ThrakiSportS World Cup Predictor με το όνομα Panthrakikara, που προσθεσε τρεις πόντους στην συγκομιδή του. Γενικα είχαμε μικρές αναταττάξεις στη βαθμολογία. Αναλυτικά πως έχει διαμορφωθει: