Γ’ Εθνική: Ο Νίκος Μητριτζίκος νέος προπονητής στην Αναγέννηση Αλεξανδρούπολης

Με τον Νίκο Μητριτζίκο ως νέο προπονητή θα πορευτεί τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής του γυναικείου πρωταθλήματος η Αναγέννηση Αλεξανδρούπολης. Αποτελεί άμεσο αντικαταστάτη του Πασχάλη Ζαπαρτίδη.

Η ανακοίνωση της Αναγέννησης αναφέρει: «Η ομάδα μας ανακοινώνει και επίσημα πλέον την συνεργασία της με τον προπονητή κ Μητριτζίκο Νίκο από το Αριστεινο Αλεξανδρούπολης. Το πλούσιο βιογραφικό του, οι άριστες συστάσεις και οι περγαμηνές που τον συνοδεύουν μας έπεισαν ότι δεν θα ξανα ρισκάρουμε και είμαστε σίγουροι για την επιλογή μας. Η φιλοσοφία της ομάδος είναι να φεύγουν χαρούμενες και κουρασμένες από την προπονηση,και να περιμένουν με ανυπομονησία πότε θα έρθουν ξανά για προπόνηση.

Το βιογραφικού του κ.Μητριτζηκου πολύ πλούσιο σαν παίχτης και σαν προπονητης. Ξεκίνησε το 1979 και σταμάτησε ως ποδοσφαιριστής το 2005 όπου αγωνίστηκε σε πολλές ομάδες του Νομού, αλλά και εκτός Νομού όπως στην προοδευτική Θεσσαλονίκης,και στον Φωστήρα Ταύρου. Το 2005 ξεκίνησε την προπονητική έως το 2010 που εκεί ασχολήθηκε και ως εφαρμοστής με τον κ. Αντώνη Καρατζά τού συστήματος soccer’s. Το 2016 ίδρυσαν με τον κ Καρατζά την Ακαδημία i soccer. Το i soccer είναι σύστημα μέτρησης και εκμάθησης τεχνικής του ποδοσφαίρου και αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Ευρώπης για τό σύστημα είναι ο κ.Καρατζάς και τό παρέχει στην ομάδα μας εντελώς δωρεάν καθώς επίσης και τα βίντεο που καθοδηγούν τόν αθλητή νά βελτιώσει την τεχνική του τον οποίο ευχαριστούμε πολύ».