Γ’ Εθνική: Μπάχαλο με την προσεχή αγωνιστική! Οι ομάδες ήξεραν για Σάββατο, η ΕΠΟ όρισε τα ματς την… Κυριακή

Μπάχαλο επικρατεί τις τελευταίες ώρες στις ομάδες του 1ου Ομιλου της Γ’ Εθνικής, που γνώριζαν ότι ενόψει της προσεχούς «διαβολοβδομάδας» θα παίξουν τα παιχνίδια της προσεχούς 3ης αγωνιστικής το Σάββατο.

Το απόγευμα της Τετάρτης δόθηκαν στη δημοσιοτητα οι ορισμοι των διαιτητών και εκεί ω υο θαύματος, ως ημερομηνια διεξαγωγής όλων των αγωνων του 1ου Ομιλου ορίζεται η 27η Νοεμβρίου, δηλαδή η Κυριακή.

Με βάση αυτό το έγγραφο, ακομα και αν παρουσιαστούν οι ομάδες το Σάββατο κανονικά στα γήπεδα, όπως ήξεραν από την στιγμή σχεδόν της κλήρωσης (κάθε φορά που έχει εμβόλιμη αγωνιστική την Τετάρτη η προηγούμενη θα διεξάγεται Σάββατο), τα ματς θα κινδυνεύσουν να μην γίνουν καθώς οι διαιτητές καλούνται να πάνε στα γήπεδα την Κυριακή.

Το αν πρόκειται για πραγματική αλλαγή της ημερομηνίας ή αν είναι γκάφα γραφεοκρατικού χαρακτήρα από κάποιον υπάλληλο της ΕΠΟ, θα φανεί τις επόμενες ώρες. Πάντως για την ώρα, με βάση το επίσημο έγγραφο του ορισμού των διαιτητών από την ΚΕΔ της ΕΠΟ, τα ματς ειναι προγραμματισμένα για Κυριακή στις 15:00 το μεσημέρι…