Δεν έπεφτε καρφίτσα στο Κλειστό Κομοτηνής στο ντέρμπι κορυφής του ΓΑΣ με τον ΚΑΟΔ! Ένταση με Δραμινούς και διακοπή στην τρίτη περίοδο

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση του κόσμου στο Κλειστό Κομοτηνής που θύμισε… άλλες εποχές το απόγευμα της Κυριακής, στο ντέρμπι κορυφής του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ανάμεσα σε ΓΑΣ και ΚΑΟ Δράμας.

Ο φίλαθλος κόσμος της πόλης απέδειξε ότι διψάει για μπάσκετ αγκαλιάζοντας την προσπάθεια των παικτών και του προπονητή Τάκη Φωτεινάκη που εκπροσωπούν την Κομοτηνή στις Εθνικές Κατηγορίες, με τον κόσμο να μην έχει κυριολεκτικά… που να κάτσει, αφού οι κερκίδες του γηπέδου γέμισαν ασφυκτικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι προς το φινάλε της τρίτης περιόδου με το σκορ στο 46-31 η αναμέτρηση σταμάτησε για περίπου τρία λεπτά, όταν κάποιοι από τους ανθρώπους των φιλοξενούμενων διαμαρτυρήθηκαν για την φασαρία που δημιουργούσαν τα πιτσιρίκια στην εξέδρα χτυπώντας τα πόδια τους στα σίδερα για να αποσυντονίσουν την ομάδα του ΚΑΟΔ, ωστόσο με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και τις εξηγήσεις των ανθρώπων της διοίκησης του ΓΑΣ Κομοτηνή, η μικροσύρραξη ολοκληρώθηκε χωρίς περεταίρω προβλήματα.