Μουντιάλ 2022: Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έβαλε το δικό του λιθαράκι στον…. εφιάλτη του Μέσι!

Μπορεί οι περισσότεροι ποδοσφαιρόφιλοι να συντονίστηκαν στους δέκτες τους για να απολαύσουν μια ακόμη παράσταση του Μέσι με το εθνόσημο της Αργεντινής, όμως ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε άλλους έξι λόγους για να το κάνει.

Και μάλιστα υποστηρίζοντας την αντίπαλη ομάδα του Αργεντίνου, δηλαδή τη Σαουδική Αραβία, στην οποία είχε πολλούς παλιούς γνώριμους.

Πιο συγκεκριμένα, στην αρχική ενδεκάδα της εθνικής Αραβίας οι 9 από τους 11 παίκτες προέρχονταν από την Αλ Χιλάλ, την πρώην ομάδα του Ρουμάνου, πριν επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ για τη δεύτερη θητεία του.

Από τους 9 οι 6 εξ αυτών ήταν στην αραβική ομάδα τις σεζόν 2019-20 και 2020-21, δηλαδή όσο βρισκόταν στο τιμόνι της ο Λουτσέσκου. Πιο συγκεκριμένα, οι Αλφαράζ Αλσαρχάνι, Κανό, Αλμπουλαιχι, Αλνταουσάρι και Αλ Σεχρί ξεκίνησαν βασικοί στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Αργεντινή.

Ο Ρουμάνος άλλοτε τεχνικός της Ξάνθης σίγουρα πανηγύρισε δυνατά τα γκολ, καθώς αυτά προήλθαν από τους δύο τελευταίους προαναφερθέντες παίκτες, δηλαδή τον Αλ Σεχρί και τον Αλνταουσάρι. Αφενός, ο σκόρερ του πρώτου τέρματος και της ισοφάρισης, Αλ Σεχρί, είχε πετύχει 11 τέρματα σε 44 παιχνίδια με την φανέλα της Αλ Χιλάλ.