Μουντιάλ 2022: Νέα κουλουράκια ανάμεσα σε Μεξικό και Πολωνία, ανακατατάξεις στην βαθμολογία του ThrakiSportS Predictor

Πολωνία και Μεξικό έμειναν στο 0-0, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, εξουδετερώνοντας ο ένας τα «όπλα» του άλλου.

Στο πρώτο ημίχρονο το Μεξικό είχε τον έλεγχο του αγώνα, με την Πολωνία να περιορίζεται σε παθητικό ρόλο και να αδυνατεί να απειλήσει την εστία του Οτσόα. Αντιθέτως οι Μεξικάνοι απειλούσαν συχνά-πυκνά, με αποκορύφωμα την ευκαιρία με την κεφαλιά του Βέγκα στο 27ο λεπτό. 

Στο δεύτερο μέρος, η Πολωνία ισορρόπησε το παιχνίδι και προσπάθησε κυρίως με ατομικές ενέργειες και πέφτοντας με δύναμη στη μπάλα να σταματήσει το δημιουργικό παιχνίδια του Μεξικού. Η μεγάλη στιγμή για την Πολωνία ήρθε και χάθηκε από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Στο 56ο λεπτό κέρδισε (σωστά) πέναλτι σε τράβηγμα μέσα στην περιοχή, το οποίο καταλόγισε ο ρέφερι της αναμέτρησης μετά από παρέμβαση του VAR. Όμως ο Πολωνός φορ πήγε πολύ χαλαρά στην εκτέλεση, ο Οτσόα τον «ψάρεψε» και απέκρουσε το πέναλτι, κρατώντας το 0-0. 

Η βαθμολογία του τρίτου ομίλου μετά την πρώτη αγωνιστική φερνει στην κορυφή την Σαουδική Αραβία με τρεις βαθμους, Μεξικό και Πολωνία έχουν από έναν ενώ η Αργεντινή είναι ουραγός χωρίς πόντο. Οσο για το ThrakiSportS Predictor? Η κορυφη παραμένει σταθερή αλλά υπήρξαν ανακαταταξεις, καθώς ενας παίκτης (και τι παίκτης) βρήκε το ακριβές σκορ και η πλειοψηφία την ισοπαλια με κοντινο σκορ και άρα 1,5 βαθμό.