Μουντιάλ 2022: Επίδειξη δύναμης με ανατροπή από την Γαλλία επί Αυστραλίας, δύο παίκτες του ThrakiSportS Predictor βρήκαν το ακριβές σκορ

Η Γαλλία απέδειξε πως πήγε στο Κατάρ για να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε στη Μόσχα και να γίνει η πρώτη ομάδα μετά από 60 ολόκληρα χρόνια (και τη Βραζιλία του 1962) που θα σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο του Μουντιάλ δεύτερη συνεχή φορά. 

Στην πρεμιέρα κόντρα στην Αυστραλία δεν πτοήθηκε ούτε από το 0-1 και το γκολ του Γκούντγουιν στο 9ο λεπτό που έβαλε μπροστά τους Socceroos και επικράτησε 4-1. Με όπλο της τους αυτοματισμούς και την αδιαμφισβήτη ποιότητα των παικτών, οι «τρικολόρ» έκαναν πάρτι.

Μέσα σε πέντε λεπτά γύρισαν το ματς σε 2-1, με γκολ των Ραμπιό και Ζιρού στο 27′ και στο 32′, απείλησαν και με τρίτο γκολ στο πρώτο μέτος αλλά τελικά τα κατάφεραν στο δεύτερο ημίχρονο. 

Ο Εμπαπέ το έψαχνε το γκολ σε όλο το ματς και το βρήκε με ωραία κεφαλιά στο 68ο λεπτό. Όπως και στο πρώτο μέρος, έτσι και στο δεύτερο 45λεπτο, η Γαλλία πέτυχε και δεύτερο γκολ μέσα σε λίγα λεπτά.

Στο 71′ ο Ζιρού με κεφαλιά έγραψε το 4-1 και παράλληλα ιστορία καθώς έφτασε τα 51 γκολ με τη φανέλα της εθνικής ομάδας και ισοφάρισε τον πρώτο σκόρερ των «τρικολόρ» Τιερί Ανρί. Μάλιστα ο Ζιρού έχει πετύχει αυτά τα γκολ σε 10 ματς λιγότερα από ότι ο μυθικός Τιερί Ανρί. 

Φυσιολογικά, μετά και το 4-1 η Γαλλία έριξε ταχύτητα κάνοντας και οικονομία δυνάμεων για τη συνέχεια της διοργάνωσης. Μετα απο αυτο το αποτελεσμα η Γαλλία έχει 3 βαθμους, Δανία και Τυνησία από 1 βαθμο και χωρις βαθμο η Αυστραλία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ακριβές σκορ του 4-1 της Γαλλίας βρήκαν δύο παίκτες του ThrakiSportS World Cup Predictor. Ο λόγος για τους JuanKara και την Karagkouna. Μικρές οι ανακατατάξεις στην βαθμολογία του Predictor του ThrakiSportS καθως όλοι σχεδόν οι υπόλοιποι προέβλεψαν τη νίκη.

Η βαθμολογία στα μισά της πρώτης αγωνιστικής: