Εργασίες αντικατάστασης του χλοοτάπητα στο Δημοτικό στάδιο Διδυμοτείχου! Στο γήπεδο Ελληνοχωρίου θα έχει έδρα πλέον η ΑΕΔ

Μετά την περαιτέρω επιδείνωση της κατάστασης του χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Διδυμοτείχου όλα δείχνουν ότι θα γίνουν οι κατάλληλες παρεμβάσεις ώστε η ομάδα της ΑΕ Διδυμοτείχου να έχει το γήπεδο που της αρμόζει.

Οι υπεύθυνοι της ομάδας της ΑΕ Διδυμοτείχου ήρθαν σε συμφωνία συνεργασίας με το Δήμο να κλείσει το γήπεδο ώστε να αρχίσουν όσο πιο άμεσα γίνεται οι εργασίες αποκατάστασης του τόσο σε άρδευση όσο και αποστράγγιση του αγωνιστικού χώρου.

Το γήπεδο θα είναι κλειστό και για όσο διάστημα διαρκέσουν οι εργασίες, η ΑΕ Διδυμοτείχου θα χρησιμοποιεί ως έδρα για τους αγώνες και τις προπονήσεις της το γήπεδο του Ελληνοχωρίου. Στο συγκεκριμένο γήπεδο είχαν γίνει πιο πριν οι απαραίτητες παρεμβάσεις προκειμένου ώστε να είναι έτοιμο για τους παίκτες του Χρήστου Γιαννόπουλου.

Το συγκεκριμένο έργο αφορά: «Αντικατάσταση χλοοτάπητα και συστήματος άρδευσης-αποστράγγισης αγωνιστικού χώρου σταδίου Δήμου Διδυμότειχου» και είναι προϋπολογισμού μελέτης 250.000 ευρώ (με Φ.Π.Α).