Super League 2: Πρώτο γκολ για Τσιπούρα κόντρα στον Παναθηναικό στην Λεωφόρο! Στον πάγκο ο Φίλιππος Δημητριάδης

Τον δεύτερο του βαθμό και αυτόν εκτός έδρας πήρε ο Αλμωπός Αριδαίας των Τσιπούρα και Κολλάρα που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Παναθηναϊκό Β στη Λεωφόρο για την 3η αγωνιστική της Super League 2.

Η ομάδα της Αριδαίας στην προηγήθηκε με τον πρώην παίκτη των ακαδημιών Ξάνθης και Άρη Δημήτρη Τσιπούρα στο 17′ και «φωνάζει» για πέναλτι σε τράβημα του Πέττα στην περιοχή.

Το Τριφύλλι μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 53′ ο Ταβάρες χρίστηκε σκόρερ, μετά από ασίστ του Τουρκοχωρίτη, πετυχαίνοντας το 1-1 με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή. Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου συνέχισε να πιέζει, ψάχνοντας το γκολ της νίκης, άλλαξε και σχηματισμό, αλλά το μακρινό, δυνατό, σουτ του Σερπέζη στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ντόκιτς.

Από την ομάδα της Αριδαίας βασικός σε ένα ακόμα ματς ήταν ο πρωην αμυντικός του ΑΟΞ Αρης Κολλαρας, ενω από τον Παναθηναικό Β που έχει προπονητή τον πρωην μέσο της Ξάνθης Σωτήρη Αντωνίου, ο Ξανθιώτης μπακ Φίλιππος Δημητριάδης έμεινε στον πάγκο και ελπίζει να κάνει ντεμπούτο την Παρασκευή στο Καυτανζόγλειο την Παρασκευή.