Μουντιάλ 2022: Στο τελευταίο δεκάλεπτο καθάρισε η Ολλανδία τη Σενεγάλη, πέντε παίκτες του ThrakiSportS Predictor βρήκαν το ακριβές σκορ

Η Ολλανδία ξεκίνησε με το δεξί της υποχρεώσεις της στο Μουντιάλ, επικρατώντας 2-0 της Σενεγάλης, παρά το γεγονός ότι έκανε κακή εμφάνιση και δεν έδειξε σε καμία περίπτωση ότι είναι από τα φαβορί για να προχωρήσει αρκετά στη διοργάνωση. 

Το γκολ του Γκακπό στο 84o λεπτό, ήρθε κυριολεκτικά από το πουθενά, απέναντι σε μία Σενεγάλη που παρά την τεράστια απουσία του Μανέ είχε τις ευκαιρίες όχι μόνο για να σκοράρει αλλά και να πάρει το ματς.

Μετά από το γκολ, η Σενεγάλη κατέρρευσε και η Ολλανδία βρήκε ακόμη ένα γκολ στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων σε μία αντεπίθεση, με τον Κλάασεν να πλασάρει από κοντά μετά την ασταθή απόκρουση του γκολκίπερ της Σενεγάλης.

Οι «Οράνιε» όμως ήταν αυτοί που χαμογέλασαν στο τέλος και πήραν το σημαντικό τρίποντο. Το 2-0 βρήκαν συνολικά πεντε από τους συμμετέχοντες στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game και μετά απο αυτο το ματς, έχουμε τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή.