Μουντιάλ 2022: Πρώτη ισοπαλία στο τουρνουά ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ουαλία! Πάτησε κορυφή στο ThrakiSportS Predictor o Κεσόπουλος

Στον τέταρτο χρονικά αγώνα της διοργάνωσης καταγράφηκε η πρώτη ισοπαλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, με το 1-1 ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ουαλία στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η πρεμιέρα και στον 2ο Όμιλο.

Στο 36ο λεπτό μετά από ωραία εναλλαγή ο Πούλισικ έβγαλε κάθετη-αριστούργημα στον Τίμοθι Γουεά και ο 22χρονος γιος του θρυλικού Τζορζ Γουεά, νυν Προέδρου της Λιβερίας (από το 2018), εκτέλεσε άψογα για το 1-0. Ο Γουεά τζουνιορ κατέγραφε ένα ξεχωριστό ρεκορ με αυτο το τέρμα, αφού σημείωσε γκολ και σε τρίτο ηλικιακά Μουντιάλ, αφού είχε σκοράρει τόσο στο Παγκόσμιο Κ17 (τρία γκολ) όσο και στο Μουντιαλ Κ20 (δύο γκολ).

Ολα έδειχναν ότι ενδεχομένως αυτό το τέρμα θα αρκούσε για τη νίκη στην επιστροφή των ΗΠΑ σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά την απουσία από τα γήπεδα της Ρωσίας προν 4,5 χρονια. Ωστόσο η Ουαλία, που είχε να προκριθεί σε Μουντιάλ από το μακρινό 1958, κατάφερε να ισοφαρίσιε στο 82′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γκάρεθ Μπέιλ.

Ο αρχηγός ήταν εκείνος που νωρότερα οδήγησε τον άπειρο Ζίμερμαν σε πολύ απρόσεκτο μαρκάρισμα εντός περιοχής. Μετα από αττό το αποτέλεσμα στην βαθμολογία του 2ου Ομίλου έχει πάρει κεφάλι η Αγγλία με 3 βαθμούς, ΗΠΑ και Ουαλία έχουν από έναν ενώ το Ιράν είναι τελευταίο χωρίς πόντο.

Οκτώ από τους συμμετέχοντες στο ThrakiSportS World Cup Predictor του Superbru βρήκαν το ακριβές αποτέλεσμα 1-1 και πρόσθεσαν άλλους τρεις βαθμους στην συγκομιδή τους. Μετά και τον τέταρτο αγωνα της διοργανωσης στην κορυφή της βαθμολογίας μας είναι πλέον ο livebird, ψευδώνυμο του παλιου συνεργάτη του ThrakiSportS και της MetroSport Γιάννη Κεσόπουλου.