Μουντιάλ 2022: Ισοπεδωτική η Αγγλία, συνέτριψε το Ιράν με 6-2! Αμετάβλητη η κατάσταση στο ThrakiSportS Predictor

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Κύπελλο η Αγγλία, που διέσυρε το Ιράν με 6-2 στο πλαίσιο του β΄ομίλου. 

Τα «τρία λιοντάρια» μπήκαν από την αρχή του ματς με όρεξη αλλά και λογική κατοχής της μπάλας και υπομονής για τη δημιουργία ευκαιριών. Ο τραυματισμός του γκολκίπερ του Ιράν στα πρώτα λεπτά είχε ως αποτέλεσμα να κοπεί τελείως ο όποιος ρυθμός και το παιχνίδι να ξαναρχίσει από την αρχή μετά από 12 λεπτά. 

Το πάρτι των Άγγλων απέναντι στην παρέα του Χατζισαφί ξεκίνησε στο 35′ με σκόρερ τον Μπέλιγχαμ όμως ουσιαστικά το ματς τελείωσε στο τρίλεπτο 43 – 45+1. Σάκα και Στέρλινγκ μετέτρεψαν το 1-0 σε 3-0 πριν τελειώσει το πρώτο μέρος και κάπου εκεί όλα τελείωσαν. 

Το Ιράν βρήκε γκολ στο δεύτερο μέρος, όταν μετά το 4-0 του Σάκα στο 62′, ο Ταρεμί τελειωσε υπέροχα τη φάση στο 65′ και μείωσε σε 4-1. Οι Άγγλοι όμως συνέχισαν να ψάχνουν την κατάλληλη ευκαιρία και έφτασαν στο 6-1 με δύο γκολ από Ράσφορντ και Γκρίλις στο 71′ και το 89′. 

Στις καθυστερήσεις του αγώνα, το Ιράν είχε δοκάρι και στην τελευταία φάση κέρδισε πέναλτι μέσω VAR. Το πέναλτι εκτελέστηκε στο 12ο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Ταρεμί να γράφει το τελικό 6-2.

Οπως γίνεται αντιληπτό, το αποτέλεσμα αυτό δεν μπόρεσε κανένας να προβλέψει ως ακριβές σκορ απο οσους συμμετεχουν στο ThrakiSportS World Cup Predictor. Ολοι σχεδον ωστόσο βρήκαν το σωστό αποτέλεσμα, δηλαδή τη νίκη της Αγγλίας. Ετσι ουσιαστικά παραμένει η ίδια καταταξη που διαμοφώθηκε μετά το πρώτο ματς.