Γ’ Εθνική: Ισόπαλο το Μακεδονικό ντέρμπι στον βούρκο της Δράμας ανάμεσα σε Δόξα και Καβάλα με MVP τον Παναγιώτη Σταθάκη (+photos)

Ισόπαλο 1-1 έληξε το μεγάλο γειτονικό ντερμπι της Ανατολικής Μακεδονίας και του 1ου ομίλου της Γ΄Εθνικής ανάμεσα στην Δόξα Δράμας και την Καβάλα μέσα σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο που χειροτέρευε συνεχώς με την καταιγίδα που έπεφτε κατά την διάρκεια του αγώνα.

Η Δόξα προηγήθηκε στο 7′ με σουτ του Περσίδη ενώ στην συνέχεια η Καβάλα βγήκε στην επίθεση και έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 17’ όταν ο Σαλπιγγίδης σημάδεψε το δοκάρι μετά από φάση διαρκείας στα αντίπαλα καρέ και ισοφάρισε με όμορφη ενέργεια του Καζαντζίδη στο 30′ ο οποίος μεταγράφηκε προ μηνός από τους Δραμινούς. Οι Δραμινοί ήταν καλύτεροι αλλά ο 25χρονος Εβρίτης τερματοφύλακας της Καβάλας Παναγιώτης Σταθάκης με παρελθόν στον ΑΟΞ κατέβασε τα ρολά κρατώντας την ισοπαλία (φώτο SportDrama).

Από την Δόξα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη που έφτασε στους 4 βαθμούς και το επόμενο Σάββατο θα αντιμετωπίσει στην Ξάνθη τον Άρη Αβάτου βασικοί ξεκίνησαν οι Μκρτσιάν, Φραγγούλης και αλλαγή μπήκε ο Πιτσιόλης. Από τους Αργοναύτες πέρα του ΜVP της αναμέτρησης Παναγιώτη Σταθάκη, βασικοί ξεκίνησαν οι Ρουμπιές και Μπαρέττας, με τους Καβαλιώτες να έχουν ρεπό το Σάββατο.