ΕΠΣ Ξάνθης: «Διαζύγιο» του Κουτσού με Ρωμανό Κοντογιαννίδη που… συνεχίζει όμως να κοουτσάρει! Σπουδαίο όνομα και ο αντικαταστάτης του….

Ξαφνικό ήταν το διαζύγιο ανάμεσα στον προπονητή Ρωμανό Κοντογιαννίδη και τον Παύλο Μελά Κουτσού, αφού η ομάδα του αν και έχασε με το βαρύ 0-4 από ένα από τα φαβορί για τον τίτλο την Ελπίδα Γενισέας βρίσκεται στην πρώτη εξάδα προερχόμενη από ένα μεγάλο διπλό στον Ζυγό.

Ωστόσο ο πρώην διαιτητής επιπέδου Super League και πτυχιουχος γυμναστής του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνης δεν θα μείνει εκτός πάγκων αφού ως γνωστόν απο το καλοκαίρι είναι στον ΑΟ Σμίνθης και τις Κυριακές του πρωί κοουτσάρει σε αγώνες της Γ’ Ξάνθης.

Από την άλλη ο Παύλος Μελάς ήδη βολιδοσκοπεί τους αντικαταστάτες του Κοντογιαννίδη με τον Χρήστο Σαμαρά να είναι το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της ομάδας και ίσως προλάβει το παιχνίδι στην Βιστωνίδα.

Η ανακοίνωση του Κουτσού για τον Κοντογιαννίδη: “Η διοίκηση του Παύλου Μελά Κουτσού ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Ρωμανό Κοντογιαννίδη τον ευχαριστεί και του εύχεται Καλή συνέχεια στην καριέρα του”