Είδε Πανθρακικό στο Βερούλειο και τα ανήψια του ο Παύλος Δερμιτζάκης με έντονη φημολογία για τον πάγκο του Πανσερραϊκού!

Φαβορί για τον πάγκο του Πανσερραικού μετά την απομάκρυνση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου είναι ο Παύλος Δερμιτζάκης σύμφωνα με πληροφορίες από την Καβάλα, με τον Μάκη Χάβο να είναι ένα από τα αουτσάιντερ έχοντας περασει ως παίκτης μια τριετία από τις Σέρρες.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης βρέθηκε και είδε τον αγώνα του Πανθρακικού στο Βερούλειο κόντρα στον Βύρωνα αφού πάντα παρακολουθεί την πορεία της ομάδας και μετά το τέλος του αγώνα πήγε στα αποδυτήρια και συνεχάρη τους παίκτες και τον Νίκο Μπαχαρίδη για την νίκη τους. Ένας ακόμα λόγος που βρέθηκε στο ματς ο πρώην προπονητής της Βέροιας, της καβάλας και του ΠΑΟΚ ήταν να παρακολουθήσει τα ανήψια του Αντώνη και Παύλο Δερμιτζάκη που αγωνίζονται στον Βύρωνα με τον πρώτο μάλιστα να σκοράρει το μοναδικό γκολ των Καβαλιωτών.

Σε ερώτηση του Δημήτρη Μπακιρτζή δεν απάντησε εαν θα αναλάβει τον Πανσερραικό, αφού την ώρα του ματς δεν είχε εκδοθει το διαζύγιο του Ελευθερόπουλου με τους Σερραίους, οι οποίοι λόγω του ρεπό που ακολουθεί για την 4η αγωνιστική αγωνιστική δράση μετά απο 15 ημέρες, τους βοηθά να εξετάσουν το θέμα προπονητή χωρίς βιασύνη. Ο Πανσερραϊκός έχει έναν ξεκάθαρο στόχο φέτος, την πρώτη θέση που οδηγεί στην Super League 1 και για αυτό ψάχνουν ένα προπονητή πρωταθλητισμού όπως έκανε με την Βέροια πέρυσι ο Δερμιτζάκης.