Μουντιάλ 2022: Πρεμιέρα με καθαρή νίκη του Εκουαδόρ επί του Κατάρ! Δύο βρήκαν το ακριβές σκορ στο ThrakiSportS Predictor Game

Όσο εντυπωσιακή ήταν η τελετή έναρξης του Μουντιάλ του Κατάρ, άλλο τόσο εντυπωσιακός στο κατάμεστο «Αλ Μπαΐτ» ήταν και ο Ένερ Βαλένσια που πήρε τον Ισημερινό από το… χέρι και τον οδήγησε στο πρώτο του «τρίποντο» για τη φετινή διοργάνωση.

Η λατινοαμερικανική ομάδα επικράτησε εκείνης του Κατάρ με 0-2, χάρη σε δύο γκολ του επιθετικού της Φενέρ, ο οποίος μάλιστα βρήκε δίχτυα μόλις στο τρίτο λεπτό, όμως το γκολ που πέτυχε με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Τόρες ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Όμως αυτή η αναποδιά δεν έκαμψε καθόλου το ηθικό του Ισημερινού που στο 16′ βρέθηκε μπροστά στο σκορ και με τον… νόμο, όταν ο Βαλένσια εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε σε ανατροπή του από τον τερματοφύλακα του Κατάρ Αλσίμπ.

Το 1-0 του Ισημερινού έδωσε περισσότερη ενέργεια στα πόδια των παικτών του που πίεσαν ακόμη περισσότερο για ένα δεύτερο γκολ, το οποίο τελικά ήρθε στο 31ο λεπτό με «δράστη» – ποιον άλλο; – τον Ένερ Βαλένσια που με κεφαλιά έγραψε το 0-2.

Το ξεκάθαρο προβάδισμα του Ισημερινού και η εικόνα του Κατάρ που, αν και ήταν φιλότιμο και προσπαθούσε, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει, έκανε τους Λατινοαμερικανούς να ρίξουν ρυθμους στο δεύτερο μέρος και να δώσουν έμφαση στη συντήρηση δυνάμεων για τα κρίσιμα ματς που ακολουθούν.

Μοναδική αξιοσημείωτη φάση στο δεύτερο ημίχρονο μέχρι τη λήξη το πλασέ του Ιμπάρα, το οποίο απέκρουσε ο Αλσίμπ, αποτρέποντας το 0-3, αλλά και η αποχώρηση του Βαλένσια στο 76′ λόγω τραυματισμού και η αντικατάστασή του από τον Σιφουέντες.

Το 2-0 βρήκαν μόλις δύο παίκτες στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game, το παιχνίδι προβλέψεων που εγκαινίασε και σε αυτήν την διοργάνωση το ThrakiSportS ώστε να ζήσουμε παρέα το Μουντιάλ με… άλλον τρόπο. Οσοι δεν έχετε δηλωθεί ακόμα, προλαβαίνετε, αρκεί ένα κλικ ΕΔΩ για δωρεάν εγγραφή. Πλέον μετα το πρωτο ματς παίρνουν κεφάλι στη βαθμολογία οι kotsila και ο «δικος μας» Γιάννης Καρτάλης, που έχουν πάρει το πρώτο τρίποντο της διοργάνωση (μαζί φυσικά με το Εκουαδόρ).

Παρακάτω η βαθμολογία και ακομα πιο κάτω τα καλυτερα στιμγυοτυπα απο τον αγωνα: