Μουντιάλ 2022: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για το ματς της πρεμιέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου Κατάρ – Εκουαδόρ

Με την αναμέτρηση ανάμεσα στο Κατάρ και το Εκουαδόρ γίνεται στις 18:00 το απόγευμα η σέντρα στο πρώτο «χειμερινο» Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου.

Το ThrakiSportS έχει δημιουργήσει την δική του ομάδα στην εφαρμογή προβλέψεων Superbru και όλοι μαζί διαγωνιζόμαστε σε αυτό το Μουντιάλ για να δουμε ποιος ειναι καλύτερος στις προβλέψεις. Ολοι μπορούν να λάβουν μέρος και οι κορυφαίοι θα κερδίσουν συμβολικά δώρα, όπως την συλλεκτική σειρά του φετινού παγκοσμίου κυπέλλου των Flipperz.

Για την πρεμιέρα του Μουντιάλ οι περισσότεροι πάντως συμμετέχοντες στον διαγωνισμό προβλέψεων του ThrakiSportS βλέπουν ισοπαλία. Το 50% των συμμετεχόντων προβλέπει ότι δεν θα αναδειχθει νικητής στο ματς της πρεμιέρας, σε αντίθεση με το 33% που προβλέπει νίκη της ομάδας του Ισημερινού και το 17% που προβλέπει επικράτηση της γηπεδούχου ομάδας του Κατάρ.

Πάντως, στο συνολο της παγκόσμιας κοινότητας του Superbru η πλειοψηφία βλεπει νικη του Εκουδορ σε ποσοστό 63% έναντι 20% που βλέπει επικράτηση του Κατάρ και μόλις 17% που εκτιμά ότι το εναρκτήριο παιχνίδι της διοργάνωσης θα λήξει ισόπαλο. Συνεπώς έχουμμε διαφοροποίηση των Θρακιωτώ σε σχέση με τους υπολοιπους παγκοσμιους παίκτες.

ΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ