Γ’ Εθνική: Σκόραρε πάλι ο Μελισσόπουλος και νέα νίκη και κορυφή για τον Άγιο Νικόλαο

Την δεύτερη νίκη του στον 5ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής πανηγύρισε ο Αγιος Νικόλαος του Αλέξανδρου Μελισσόπουλου και πρώτη εκτός έδρας, επικρατώντας με σκορ 1-2 του Αγίου Ιεροθέου στο γήπεδο της Χωράφας στο Περιστέρι.

Ο Ξανθιωτης επιθετικός Μελισσόπουλος στο 6′ έκανε το 0-1 με γυριστή κεφαλιά σκοράροντας και δευτερη σερί αγωνιστική. Στο 10′ ωστόσο ο Αγιος Ιερόθεος με σουτ του Λαμτσελλάρι έξω από τη περιοχή έκανε το 1-1.
Στο 21′ δοκάρι είχε ο Μπαράτα, ενώ γκολ του Μελισσόπουλου στη συνέχεια ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Μεγάλη ευκαιρία στο 34’ για τον ΑΟΑΝ με τον Μελισσόπουλο από κοντά να πλασάρει, αλλά ο Ούγκο απομάκρυνε πάνω από τη γραμμή, με το 1-2 για τους Λασιθιώτες να γίνεται στο 38′ με τον Μποτέ.

Στο δεύτερο μέρος στο ο ΑΟΑΝ έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τον Μελισσόπουλο τοσο στο 61’ όσο και στο 65’ για να «κλειδώσει» τη νίκη, όμως ο Μανωλικίδης ήταν σ’ ετοιμότητα και απομάκρυνε με το τελικό 1-2 να φερνει τον Αγιο Νικόλαο στην κορυφη με 6 βαθμούς όσους έχει και ο Φωστήρας, ενω την επόμενη αγωνιστική ξαναταξιδέυουν στην Αττικη όπου θα αντιμετωπίσουν το Μοσχάτο.