Θλίψη στην Ρόδο αλλά και στο ΔΠΘ! «Έφυγε» στα 43 ο Σταύρος Κουταλιανός

Θλίψη και συγκίνηση στο νησί της Ρόδου, καθώς απόψε έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών ο συμβολαιογράφος Σταύρος Κουταλιανός.

Σπούδασε νομική στην Κομοτηνή και ήταν αδερφός του προπονητή μπάσκετ Μιχάλη Κουταλιανού που επίσης φοιτούσε στην πόλη στο ΤΕΦΑΑ. Ο θάνατός του προήλθε από οξύ έμφραγμα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, βρίσκονταν μαζί με δύο ροδίτες φίλους του σε ξενοδοχείο των Αθηνών, όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία και ζήτησε να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Αμέσως ξεκίνησε διαδικασία μεταφοράς στο Ιατρικό Αθηνών, όπου σύμφωνα με πληροφορίες της ΡΟΔΙΑΚΗΣ οι διασώστες και οι γιατροί διέγνωσαν αμέσως οξύ έμφραγμα και προχώρησαν στις δέουσες και προβλεπόμενες διαδικασίες.

Παρά τις προσπάθεις, δυστυχώς ο Σταύρος Κουταλιανός κατέληξε, βυθίζοντας έτσι στο πένθος τους φίλους, τους συγγενείς και βέβαια την οικογένειά του.

Η ανακοίνωση του Κολοσσού: Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια και τη βαθύτατη θλίψη της για την ξαφνική απώλεια του Σταύρου Κουταλιανού.

Ο Σταύρος Κουταλιανός υπήρξε χρόνια Νομικός Σύμβουλος της ΚΑΕ, θερμός υποστηρικτής αλλά και οικογένεια μας, καθώς από μικρή ηλικία ήταν δίπλα στην ομάδα μας.

Ο πατέρας του Τάσος Κουταλιανός υπήρξε παράγοντας του Κολοσσού, για τον οποίο είχε καθιερωθεί και το Τουρνουά Τάσος Κουταλιανός, ενώ ο αδερφός του Μιχάλης Κουταλιανός, υπήρξε επί χρόνια βοηθός προπονητή και προπονητής μας.

Ευχόμαστε στη μητέρα του Αθηνά και στον αδερφό του Μιχάλη, δύναμη και κουράγιο αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Πηγή: Ροδιακή