Α2 Ανδρών: Ανώτερος ο Έβρος Σουφλίου διπλασίασε τις νίκες του με το νέο τρίποντο απέναντι στον Πανηπειρωτικό

Τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμες ενός έδρας αναμετρήσεις στη φετινή Α2 Ανδρών, πανηγύρισε στο… ρελαντί ο Έβρος Σουφλίου.

Οι παίκτες του Νίκου Μούχλια επικράτησαν με 3-0 σετ του Πανηπειρωτικού στο κατάμεστο για ακόμη μια φορά Κλειστό Γήπεδο του για τη 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ανωτερότητά τους φάνηκε στα δύο πρώτα σετ όπου τα κέρδισαν με 25-13 και 25-14 αντίστοιχα. Λίγο έδειξε να κινδυνεύσουν στο τρίτο σετ αλλά παρότι που ήταν σχεδόν πίσω έκανε την ανατροπή και το κέρδισαν κι αυτό με 25-20 μόλις σε μια ώρα.

Ο Έβρος Σουφλίου έφτασε τους 7 βαθμούς έχοντας 2-0 εντός έδρας. Την επόμενη εβδομάδα θα βρεθεί στην Αλεξανδρούπολη όπου θα αντιμετωπίσει τον αήττητο μέχρι στιγμής Εθνικό (11 βαθμοί).

Από την άλλη ο Πανηπειρωτικός που παραμένει στο μηδέν την επόμενη αγωνιστική φιλοξενεί την ΕΑ Λαρίσης στο παιχνίδι που θα κλείσει την αυλαία της 6ης αγωνιστικής.

Τα σετ: 25–13, 25–14, 25–20

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Μούχλιας Νίκος): Σταυρόπουλος, Παπαδημητρίου, Ιασ. Αλεξούδης, Κων. Αλεξούδης, Σταθέλος, Μούχλιας, Κάλφας(λ), Ζιώγας, Σαρδανίδης, Μπράτσας.