Ο Νίκος Ουσταμπασίδης μετά την ήττα της πρεμιέρας: «Ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα, έχω ευθύνες και εγώ»

Δηλώσεις στο ThrakiSportS παραχώρησε ο τεχνικός της Αλεξανδρούπολης μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον Πανθρακικό στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για την αναμέτρηση: «Νομίζω πήραμε αυτό που αξίζαμε. Ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Έχω ευθύνες και εγώ που δεν αντιμετώπισα την πρεμιέρα στο μεγαλύτερο διάστημα και οι παίκτες δεν απέδιδαν αυτό που τους ζήτησα. Υπήρχε χρόνος να αντιδράσουμε όμως δώσαμε χώρο στους γηπεδούχους που ήταν επικίνδυνοι και τελικά βρεθήκαμε να χάνουμε 2-0 στο η ημίχρονο».

Για την φετινή σεζόν: «Για εμάς ο σχεδιασμός ήταν ίδιος, δεν άλλαξε κάτι φέτος. Έχουμε ποδοσφαιριστές από την περιοχή μας αφού τα οικονομικά είναι περιορισμένα. Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι ακόμη πιο δύσκολο από το προηγούμενα με έμπειρους αντιπάλους και ομάδες από την Θεσσαλονίκη. Θα είναι διαφορετικό, θα πρέπει να κάνεις πρωταθλητισμό για να σωθείς. Έχουμε την υποδομή για τις ανάγκες του πρωταθλήματος το οποίο έχει Τετάρτες και Σάββατα. Θα δώσουμε την δική μας μάχη σε κάθε παιχνίδι. Καλή χρονιά δίχως τραυματισμούς».